*
Bence kürtaj yaptıranlar insan deil onlara hayvan bile diyemeyiz.Tavuk bile yavrusunun yanına yaklaştınmı saldırıo ama bunlar resmen öldürüor öldürcek isen niye yaptın kardeşim Evil or Very Mad
Canilerin yaptığı iğrençlik
· 12 Replies · 1.9K views 0 reading
12 Replies
Bence kürtaj yaptıranlar insan deil onlara hayvan bile diyemeyiz.Tavuk bile yavrusunun yanına yaklaştınmı saldırıo ama bunlar resmen öldürüor öldürcek isen niye yaptın kardeşim Evil or Very Mad
lan sen ne iğrenç adamsın Very Happy
Kardeş iğrenç olan ben değilim iğrenç olanlar asıl o insanlar
onlar daha dünyanın ne olduğunu nasıl bişey oldugunu bilmemesini sağlayanlar allahın werdiği bir canı durduranlar asıl iğrençç onlarrrr....!!!
onlar daha dünyanın ne olduğunu nasıl bişey oldugunu bilmemesini sağlayanlar allahın werdiği bir canı durduranlar asıl iğrençç onlarrrr....!!!
Miğdem Bulandı Şerefsizim :S
kussaydın
rahatlardın kardeş:D extrabeer
rahatlardın kardeş:D extrabeer
ya bole seylerin werilmesi yasak bikere kaldir sunu igrenc bisi Evil or Very Mad
*
daha önce 10kere söyledim bu tür insanların psikolojisini bozucak,iğrenç videolar koymayın koyanlar banlanacaktır diye,buseferlik ban bölümünü es geçiyorum ama bidaha olursa hiç şansın yok.
*
daha önce 10kere söyledim bu tür insanların psikolojisini bozucak,iğrenç videolar koymayın koyanlar banlanacaktır diye,buseferlik ban bölümünü es geçiyorum ama bidaha olursa hiç şansın yok.
batu batuu altta bi arkadas alıntı yapmıs orda link kaldı onuda silermisin
yoo link falan kalmadı
aslında haklısın ama video kaldırılmış. bi kere izlemiştim yüzde 90 odur.. küçük el kol bacak fln vardı.
CANİ lik...
CANİ lik...
Video kaldırılmış bence kürtaj yapan cani değildir. Bayan olsan (ya da öyleysen) tecavüze uğrasan o çocuğu doğurur musun? Prezervatif yırtık çıktı napcan? Her şeyin bi sebebi var kimse durduk yere kürtaj olmaz.
biliyorum kürtaj 3 yada 4. aya kadar yapılırsa bi zararının olmadığını duymuştum...
Log in to write a reply.
Log In