Super Kayıt 18 Haziran 2013 Mesajlar 2.861 Beğeniler 868 Şehir Tuzla/Ist Server Seçiniz... Takımı Galatasaray 25 Nisan 2015 #1 Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Ekim 2015
Super Kayıt 18 Haziran 2013 Mesajlar 2.861 Beğeniler 868 Şehir Tuzla/Ist Server Seçiniz... Takımı Galatasaray 27 Nisan 2015 #3 Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi NoMoreLove demiş ki: Başarılı. Daha fazla görüntüle...
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi NoMoreLove demiş ki: Başarılı. Daha fazla görüntüle...
sweetCHIEF Kayıt 24 Temmuz 2009 Mesajlar 19.713 Beğeniler 33 Şehir Beykoz Takımı Besiktas 27 Nisan 2015 #4 Can Bonomo ya bu sarkisina kadar ısınamamistim ama bu parcasi basarili olmus :)
Flexi Kayıt 26 Temmuz 2012 Mesajlar 5.245 Beğeniler 1.414 Şehir Konak,İzmir 28 Nisan 2015 #5 bu herife benzetiyorlar beni.
Super Kayıt 18 Haziran 2013 Mesajlar 2.861 Beğeniler 868 Şehir Tuzla/Ist Server Seçiniz... Takımı Galatasaray 28 Nisan 2015 #6 Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi sweetCHIEF demiş ki: Can Bonomo ya bu sarkisina kadar ısınamamistim ama bu parcasi basarili olmus :) Daha fazla görüntüle... Eurovision harici Can Bonomo dinlememiş biri olarak radyoda duyunca beni çok etkiledi , belki de yeni ayrıldığım için Bu mesaj Migfer rumuzlu uyeden alinti yapildi Migfer demiş ki: bu herife benzetiyorlar beni. Daha fazla görüntüle... Görmek lazım
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi sweetCHIEF demiş ki: Can Bonomo ya bu sarkisina kadar ısınamamistim ama bu parcasi basarili olmus :) Daha fazla görüntüle... Eurovision harici Can Bonomo dinlememiş biri olarak radyoda duyunca beni çok etkiledi , belki de yeni ayrıldığım için Bu mesaj Migfer rumuzlu uyeden alinti yapildi Migfer demiş ki: bu herife benzetiyorlar beni. Daha fazla görüntüle... Görmek lazım