Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.643
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Büyük gün yarın!
Durumu belirsizliğini koruyan Gökhan Gönül'ün Beşiktaş derbisinde forma giyip giyemeyeceği, yarın takımla birlikte yapacağı idman sonrasında belli olacak.



Kayserispor maçında omuzunda oluşan yırtık nedeniyle Sağlık Kurulu Başkanı Profesör Doktor Ömer Taşer’in mutlaka ameliyat olması gerektiğini söylediği Gökhan Gönül için kader anı. Taşer’in sözlerine karşın, Beşiktaş derbisinde oynamak istediğini, ondan sonra bıçak altına yatabileceğini söyleyen yıldız oyuncu, yarın antrenmana çıkarılacak. Manisa’ya götürülmeyen ve İstanbul’da yoğun bir tedavi programına alınan Gökhan’ın oynayıp oynayamayacağına idmandaki durumuna göre karar verilecek. Oyuncusunun, sağlık heyetinin kararına rağmen derbide oynamak istediğini dile getiren teknik direktör Daum, “Benim için önce futbolcunun sağlığı gelir. Gökhan oynamak istiyor ama sağlık ekibi olur vermiyor. Manchester United, sorunu olmasına rağmen Rooney’i Bayern Münih karşısında oynattı, sonuç ortada. Yıldız oyuncu en az bir ay sahalardan uzak kalacak.

Bilica forma giyecek

Risk taşıyorsa Gökhan’ın oynamasına karşıyım. İdmandaki durumuna göre karar vereceğiz ancak sadece Beşiktaş derbisinde oynayacak diye risk almam” açıklamasında bulunarak, yıldız oyuncuyu oynatmayabileceği sinyalini verdi. Bu arada karın kaslarındaki yırtık nedeniyle Manisa’ya götürülmeyen Bilica’nın, Beşiktaş derbisinde forma giymesine bir engel bulunmadığı açıklandı.​
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
şimdi gider bu BJK'ya 3 atarız gelde gülme veya aksi 3 yeriz adamlar şampiyon olurlar yazık Bursa'M makara:
 
Yukarı Alt