Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Swsroda europe yok dolayısıyla wizardda yokMetoveR demiş ki:Parayı fazla koymuş olabilirde kopulacak veya komik olan bişey göremiyorum ben, bende mi bi sorun var acaba![]()
europe yok sen nasıl crossbow çarla yazıyon europe yok ama crossbow mu var ? yada crossbow u çine mi transfer ettiler?emreural demiş ki:Swsroda europe yok dolayısıyla wizardda yokMetoveR demiş ki:Parayı fazla koymuş olabilirde kopulacak veya komik olan bişey göremiyorum ben, bende mi bi sorun var acaba![]()
![]()
![]()
El alışkanlıgından olmustur bende crossbow charla bi kaç kez wizard yazmıstım sora hemen düzelttim![]()
el alışkanlığı olabileceğini kastetmiş(onun olayı isro da olmuş)BiG BoY demiş ki:europe yok sen nasıl crossbow çarla yazıyon europe yok ama crossbow mu var ? yada crossbow u çine mi transfer ettiler?emreural demiş ki:Swsroda europe yok dolayısıyla wizardda yokMetoveR demiş ki:Parayı fazla koymuş olabilirde kopulacak veya komik olan bişey göremiyorum ben, bende mi bi sorun var acaba![]()
![]()
![]()
El alışkanlıgından olmustur bende crossbow charla bi kaç kez wizard yazmıstım sora hemen düzelttim![]()