International Bölümünden söktüm getirdim
-Resim Silinmiş.
SaygılarımızlaFrayzer demiş ki:
-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
SaygılarımızlaFrayzer demiş ki:
orada gördüğünden daha fazlasını actım ben ve farmda yetti extrabeer extraokkDampyrE demiş ki:Bu ne be hepsini açmaya farm yetmez kaldır bunu kimseler görmesin
bu kadar önyargılı davranma bence WinkStarkDrache demiş ki:Aslında bunlar çok doğru bilgiler DeğiL !
Çünkü bir intin kesinlikle cold açması gerekir zaten phy deffance azdır !
cold olmassa çok ezik kalacaktır ve str 'lere karşı şansı olmayacaktır Wink
Ön yargı değiL !TWEETY demiş ki:bu kadar önyargılı davranma bence WinkStarkDrache demiş ki:Aslında bunlar çok doğru bilgiler DeğiL !
ben sana karsıma cık diyomStarkDrache demiş ki:Ön yargı değiL !TWEETY demiş ki:bu kadar önyargılı davranma bence WinkStarkDrache demiş ki:Aslında bunlar çok doğru bilgiler DeğiL !
Bu bir kesinlik yha daha ne diyem
o farma girene kadar doğru bir yaklasım gibi duruyor banaOsKi demiş ki:Glavie de sadece soul we ghost spear serisi birde en alttaki eleman açılmalı yanlış yapılmış glavie
ben farma girince tabi eu dan önce charı satmadan önceOsKi demiş ki:Ben farma girincede açmam farma girince gider cold pasiflerini açarım o skillerin hepsi gereksiz onları açmak için gereken sp ile soul we ghost uplanır cold fire light açar pasif açarım
ebri demiş ki:glavie çarda bence combo gereksiz emeğine sağlık kardeşim güsel paylaşım olmuş :=)
PROF isi hybriddirextraloob demiş ki:ebri demiş ki:glavie çarda bence combo gereksiz emeğine sağlık kardeşim güsel paylaşım olmuş :=)
işte profesyonel bir oyuncu aynen ben gibi bkz. extra'nın glavie rehberi ve bu güne kadar yaptığı charlara hiçbirinde combolar açık değildir.
burada haklısın Okan Abi Winkextraloob demiş ki:evet tweety türkçende çok güzel başlıklarında düzenli olmaya başladı biraz da bizi takip et logo koyulacağını öğren ki tam süper eksiksiz olsun bir çalışmada.
hybrid işi prof. işidir kabulumdur kolay iş değildir hatta skill sırası bile çok önemlidir lakin görünen o ki bizim halkımız halen combo açıp glavie ile char kastırıyor sözüm meclisten dışarı ama asla comboyu açan glavieci adama oyuncu demem ben. 15k sp vericem saçma sapan showa dönük skill açacağım varmı youtube da combo ile pwp yapan veya bir pvp savaşta combo kullanan gördünüz mü :?!!!
pvp de kullanılan sadece 4 lü combo bunun nedenine gelinceextraloob demiş ki:evet tweety türkçende çok güzel başlıklarında düzenli olmaya başladı biraz da bizi takip et logo koyulacağını öğren ki tam süper eksiksiz olsun bir çalışmada.
hybrid işi prof. işidir kabulumdur kolay iş değildir hatta skill sırası bile çok önemlidir lakin görünen o ki bizim halkımız halen combo açıp glavie ile char kastırıyor sözüm meclisten dışarı ama asla comboyu açan glavieci adama oyuncu demem ben. 15k sp vericem saçma sapan showa dönük skill açacağım varmı youtube da combo ile pwp yapan veya bir pvp savaşta combo kullanan gördünüz mü :?!!!