Paralı botum var benim ama simdi giriyorum oyuna kasmaya gidiorum oyundan atıo bi anda masaüstüne donuyo ama normal acınca bole bi problem yok nedendir acaba ve kimlerde var ???? detective
çok saol valla bende merak ediyodum CoolElazigLee demiş ki:Arkadaşlar gelen yeniliklerden sonra normal clientde de aynı hatalar var bu bir silkroad hatasıdır patch lar geldikçe düzelecek yapacak birşey yoktur.
alakası yok normal şekilde girincede oluyocrazy_bay demiş ki:bana bır arkadasım msnden dedı sronun ıcındekı silkbugu sil dedi oyundan atmaz dedi
Ne kadar mantıklı
Sizce
Onunlada alakası yok. Çünkü botla girdiğimde şehrin içindeyken bile atıyor. Bot da bi hata var . Ama çözemedim.1.69 sürümü güncellendi 169b onuda yükledim sorun hala aynı.Pennywise demiş ki:skill leri kullanma sürelerine bakarak kimin bot olduğunu anlayıp bisüre sonra oyundan atmak gibi bir sistem geliştirmiş olabilirler(sadece tahmin)
evet skilleri kullanma suresine bakip oyuncu bile banladiklarini duymustumPennywise demiş ki:skill leri kullanma sürelerine bakarak kimin bot olduğunu anlayıp bisüre sonra oyundan atmak gibi bir sistem geliştirmiş olabilirler(sadece tahmin)
pre nin dc olmama garantisi yok,oyuna tek tıkla girebilme garantisi var_ErKo_ demiş ki:evet skilleri kullanma suresine bakip oyuncu bile banladiklarini duymustumPennywise demiş ki:skill leri kullanma sürelerine bakarak kimin bot olduğunu anlayıp bisüre sonra oyundan atmak gibi bir sistem geliştirmiş olabilirler(sadece tahmin)
yapiyor olabilirler ama birde premium olanlar var
adamlar premiumda dc olmama garantisi vermisler
bunu yapacaklarini sanmam yani skill suresine gore atmayi.
ama vardir birseyler bakalim nolucak.
boyle gıderse zaten herkez tek tık xD...Pennywise demiş ki:pre nin dc olmama garantisi yok,oyuna tek tıkla girebilme garantisi var_ErKo_ demiş ki:evet skilleri kullanma suresine bakip oyuncu bile banladiklarini duymustumPennywise demiş ki:skill leri kullanma sürelerine bakarak kimin bot olduğunu anlayıp bisüre sonra oyundan atmak gibi bir sistem geliştirmiş olabilirler(sadece tahmin)
ama vardir birseyler bakalim nolucak.![]()
pennywise ben onu suna dayanaraktan söyledim.Pennywise demiş ki:pre nin dc olmama garantisi yok,oyuna tek tıkla girebilme garantisi var_ErKo_ demiş ki:evet skilleri kullanma suresine bakip oyuncu bile banladiklarini duymustumPennywise demiş ki:skill leri kullanma sürelerine bakarak kimin bot olduğunu anlayıp bisüre sonra oyundan atmak gibi bir sistem geliştirmiş olabilirler(sadece tahmin)
ama vardir birseyler bakalim nolucak.![]()