program söylendiği gibi ise sende canavar gibi çalışır bence dene test et lakin önce programın güvenilirliğini test et ama detectiveMorwena demiş ki:hacım extra indirdim çalıştırayım mı bişe olur mu bende 512 Ekran kartı Asus 2 Gb kingston Rem 250 gb Hdd var bişe olur mu çalıştıram mı ?
bencede virustotal.com a bı taratmalısın...extraloob demiş ki:lakin önce programın güvenilirliğini test et ama detectiveMorwena demiş ki:hacım extra indirdim çalıştırayım mı bişe olur mu bende 512 Ekran kartı Asus 2 Gb kingston Rem 250 gb Hdd var bişe olur mu çalıştıram mı ?
Tarattırmana hiç gerek yok arkadaşı tanıyorum ve bir sorun çıkmayacagını biliyorumMorwena demiş ki:oke hacım tarattırıyorum hemen Cool
MertCan demiş ki:multiclient oyuna dc vermeden girmeyi sağliyodu sanirim u an çoğu server bos zate ilerde işime yarar
mrtslk demiş ki:MertCan demiş ki:multiclient oyuna dc vermeden girmeyi sağliyodu sanirim u an çoğu server bos zate ilerde işime yarar
slm,
bu yazi dogrumu?
Ben multiclienti oyunu ayni anda 2 kez acabilmeye yariyor biliyorum.
ve su ana dek bu programla 2 client acabilen oldumu arkadaslar.
Eger olursa süper, bu aralar bir dostumun oyununu da benimkilye beraber kastiriyom, ikisini beraber kastiririm vallaha:-))