1. Reklam


    1. kyra
      viki
      Tenda
      lastworld
      silkroadcilar
      3

bota tıklıom hiç birşeyolmuor


  1. TheCombo

    TheCombo rank8

    Kayıt:
    24 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.152
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yardım pls
     
  2. minotauros

    minotauros rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    837
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    student
    Şehir:
    v bılgaria
    virus programın kaspersky nod32 ise böle oluyor
    bi kapat dene olmazsa sil
     
  3. KiLLeR_BoXs

    KiLLeR_BoXs rank8

    Kayıt:
    7 Eylül 2007
    Mesajlar:
    383
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Silip Tekrar Yükle İçindeki conf Dosylarını Sil olmadı Yapacak bişey yok Sad
     
  4. Prada

    Prada  

    Kayıt:
    31 Aralık 2007
    Mesajlar:
    7.342
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Playboy
    Şehir:
    St Etienne
    Botun son surumunu 1.143 luk clientle çalıştır extraokk eski surum kullanıyosan 1.143 luk clientle açılmaz bot ayrıca bota clienti program filestaki silkroad klasorunun içinden göster extraokk
     
  5. birtanesi

    birtanesi rank8

    Kayıt:
    17 Kasım 2007
    Mesajlar:
    189
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    pc başı :)
    ewt botun son surumunu yuklediğinde düzelir eski sürümlerde bir şey çıkmıyor düzeliyor.
     
  6. TheCombo

    TheCombo rank8

    Kayıt:
    24 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.152
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    çözüm bulunmuştur arkadaşlar paramağı acıom düzden gırıomoyuna gırınce parmağa start dıom homeye basıyom bu kdr:D