1. Reklam


    1. joysro
      anafor
      deep
      eos
      anafor
      trensro
      planetsro

Bot avoiyaratıklar var diye kasmaya gitmedi script fln herşe


  1. K_751

    K_751 rank8

    Kayıt:
    12 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    468
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Bot avoid yaratıklar var diye kasmaya gitmedi script fln herşey ii olmasına ragmen sebep ne yada eksik birşey mi var yardı m pls
     
  2. Chorus

    Chorus Admin

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    333.411
    Beğenilen Mesajlar:
    353
    Ödül Puanları:
    83
    Şehir:
    Taksim/IST.
    script'i tekrardan kendiniz yapın.
     
  3. K_751

    K_751 rank8

    Kayıt:
    12 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    468
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    kendim yaptım ama tekrar tekrar denıcem...
     
  4. DaiMon

    DaiMon rank8

    Kayıt:
    18 Eylül 2010
    Mesajlar:
    93
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    United States of America
    Bendede oluyordu scripten kaynaklanabilir...
     
  5. K_751

    K_751 rank8

    Kayıt:
    12 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    468
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Sorun devam ediyor yardım pls
     
  6. PR3STIG3

    PR3STIG3 rank8

    Kayıt:
    31 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    427
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    al bitane extraloobdan sbot sorunun çözülsün için rahat olsun kur bota salı gununden salı gunune bak benım gıbı xD
     
  7. K_751

    K_751 rank8

    Kayıt:
    12 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    468
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    dün aldım daha bunu xD
     
  8. K_751

    K_751 rank8

    Kayıt:
    12 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    468
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    sorun devam ediyor yokmu çözümü?