Öncelikle Merhaba Size Güzel bir Full İnt Heuksal yapılandırması anlatacağım. Günümüzde Ecsro gibi bir serverda Int character gerçekten can yakıcı bir buildtir.Unique kesmek istiyorsanız ve pvpde can yakmak istiyorsanız buyurun
[Levelim daha 88 olduğundan FF değilim o yüzden size sadece verilicek mastery levelerini söylüyeceğim
]
Gelelim skill dağılımımıza.
Fire [90]
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Light [90]
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Heuksal [90]
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Geriye calan cold ise [30] olucaktır. [Ecsroda snow olmadığı için Cold gereksiz.
Kırmızıylabelirttiğim skiller mutlaka açılmalı.Maviylebelirttiğim skiller zevkinize kalmış
Gelelim ne giyiceğimize
Benim seçimim garment çünkü güzel bir setiniz varsa strlerde karşınızda duramaz. Int charlardan zaten az damage yiyeceğiniz için onu hiç katmıyorum zaten.
88 Lvda Full Blue bir setle Hp/Mp niz.
- Resim Silinmiş.
Birkaç Pvp taktiği.
Eğer Full Str Bowmanle Pvp yapılyorsa: 43 Lv Fire nukesini atıp stun veriyoruz ardından Ghot Spear Bowmanimiz yerde
Eğer Full Str Glavieyle Pvp yapılıyorsa: Paso nuke çalışıyoruz ve 2 nukede bir stun.Glavielere karşı pek şansımız yok.İyi critli bir glavie bizi rahat alabilir.
Eğer Full Int Heuksalla Pvp yapılıyorsa:Stun ardından Ghost Spear,Ardından fire nuke .
Eğer Full Int s/sle Pvp yapılıyorsa: Paso Yatır-Batır çalışıcağı için bizde karşılık olarak stunla giriyoruz stun,ghost spear
KB24'e Yardımları için Çok Teşekkür Ediyorum

[Levelim daha 88 olduğundan FF değilim o yüzden size sadece verilicek mastery levelerini söylüyeceğim

Gelelim skill dağılımımıza.
Fire [90]
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Light [90]
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Heuksal [90]
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Geriye calan cold ise [30] olucaktır. [Ecsroda snow olmadığı için Cold gereksiz.

Kırmızıylabelirttiğim skiller mutlaka açılmalı.Maviylebelirttiğim skiller zevkinize kalmış

Gelelim ne giyiceğimize
Benim seçimim garment çünkü güzel bir setiniz varsa strlerde karşınızda duramaz. Int charlardan zaten az damage yiyeceğiniz için onu hiç katmıyorum zaten.

88 Lvda Full Blue bir setle Hp/Mp niz.
- Resim Silinmiş.
Birkaç Pvp taktiği.
Eğer Full Str Bowmanle Pvp yapılyorsa: 43 Lv Fire nukesini atıp stun veriyoruz ardından Ghot Spear Bowmanimiz yerde

Eğer Full Str Glavieyle Pvp yapılıyorsa: Paso nuke çalışıyoruz ve 2 nukede bir stun.Glavielere karşı pek şansımız yok.İyi critli bir glavie bizi rahat alabilir.

Eğer Full Int Heuksalla Pvp yapılıyorsa:Stun ardından Ghost Spear,Ardından fire nuke .
Eğer Full Int s/sle Pvp yapılıyorsa: Paso Yatır-Batır çalışıcağı için bizde karşılık olarak stunla giriyoruz stun,ghost spear

KB24'e Yardımları için Çok Teşekkür Ediyorum

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: