Kayıt
3 Temmuz 2009
Mesajlar
5.191
Beğeniler
0
Şehir
Staples Center @ Los Angeles
Registry Fix ile, çok başarılı sonuçlar elde ederek bilgisayarınızdaki problemin ne olduğunu tam olarak saptayabilirsiniz. Bunun için Windows'un registry dediğimiz kayıt girdilerini ve kısayolları kontrol ediyor ve sorunun kaynağını başarılı bir şekilde, yüksek doğruluk oranıyla saptıyor. Bu inceleme sonucunu çok geniş bir şekilde raporlayarak size sunuyor. Sonuçta ise, hataları ister tek tek, ister belirli bir hata grubundaki tüm hataları ya da tüm hataları bir anda düzeltmesini isteyebilirsiniz. Kırılmış bir girdiyi isterseniz silebilir, eğer mümkünse tamir edebilir ya da elle düzenleyebilirsiniz.
Tarama sonucunda bir backup, yani yedek oluşturur, böylece eğer bir hata yaparsanız kolay bir şekilde eski çalışan ayarlara geri dönebilirsiniz.
Bu özellikleri ile aynı firmadan çıkan Error Fix programına çok benzeyen Registry Fixer, daha çok bilgisayarınızdaki gereksiz bilgileri de temizleyerek performans arttırmaya yönelik hareket ediyor. Sonucunda da bilgisayarınız daha verimli, daha hızlı çalışıyor. Gereksiz kayıt girdileri artık bilgisayarınızda soruna yol açmayacak.

Download
Tıkla İndir!
Download
 
Yukarı Alt