Kayıt
4 Ekim 2009
Mesajlar
18
Beğeniler
0
Bifincan'ın amacı nedir ?

Bifincan.com'un amacı, anketlere verdiğimiz cevaplar doğrultusunda, marka yöneticilerine istatistikler yollayıp, ürünlerin gelişmesini sağlamaktır.

Bifincan'ın herangi bir zararı var mıdır ?

Bifincan.com'un size hiçbir zararı yoktur.

Bifincan'a neden üye olmalıyım ?

Günlük hayatımızda kullandığımız, fakat yetersiz kaldığını düşündüğümüz ürünlerin, gelişmesine katkıda bulunmak için üye olmalısınız.

Bifincan bana ne kazandırır ?

Bifincan.com size, bulunduğunuz katkıdan ötürü, başlangıç hediyesi olarak "Trend Micro" adlı virüs programını hediye eder. Hediyeniz 2 iş günü içerisinde elinizde olur. Biriktirdiğiniz fi'ler ile hediyelerim sekmesinden dilediğiniz hediyeyi alabilirsiniz.

Bifincan'dan nasıl fi Biriktiririm ?

Bi soru ? bölümünden kısa anketlere cevap vererek soru başına 1 fi,
Bilogu okuyayım bölümünden blog yazılarının içeriğini gösterip, resmin altındaki Like, tweet, ve google +1 ile blog yazısı başına toplam 30 fi,
Blog'lara yaptığınız yorumlardan 1 fi,
Bialaka olarak işaretlenen yorumlarınızdan, işaretleme başı 1 fi,
Hediye forumlarından 1 fi,
Gönderdiğiniz davet başına 1 fi,
Kabul edilen davet başına 50 fi,
ve birçok alternatif ile fi kazanabilirsiniz. Üye olup biraz bakındığınızda alternatifleri göreceksiniz.

Bifincan'a bilgilerimi vermelimiyim ?

Bifincan.com bilgilerinizi asla kötü niyetli kullanmaz, bilgileriniz fi puanlarla aldığınız ürünlerin veya bifincan tarafından hediye edilen ürünlerin size ulaşması için gerekmektedir.

Beni tatmin ettiniz, Peki nasıl üye olabilirim ?

Bifincan.com'a üye olmak için davetiye gerekmektedir.(referans) Forum'umuzda size referans olabilecek kişileri aşağıda listeleyeceğim.





Öncelikle şunu belirtmek isterim; Her referans'ın gün başına belirli bir davetiyesi vardır. Bunları boşa harcamamak için 2 veya daha fazla referans'a aynı anda mesaj atmayın. Cevap gelmesini bekleyin.

Referans olacak kişilerden ricam ise, davetiye gönderdiği kişinin Forum nickini tarihi ve saati belirtmesidir. ÖRNEK: Davetiye gönderildi: _3L3qTRa_ - 29.08.2012 ; 12:15 ve ek gün için davetiyesi bitenler konu altına belirtirse iyi olur.

Bunu istememin sebebi davetiye alan üye, farklı bir referans'a daha mesaj gönderir ise referans olacak kişi konuya girip o nick'in davetiye alıp almadığına bakacak. Bu sayede davetiye boşa gitmeyecek. Size referans olacak kişiler takıldığınız yerlerde yardımcı olacaklardır.





Size Referans Olabilecek Kişiler.
_3L3qTRa_
 
Kayıt
22 Eylül 2010
Mesajlar
3.852
Beğeniler
33
Şehir
Antalya
beni banladılar birdaha girmem bu siteye :D
 
Yukarı Alt