Kayıt
8 Eylül 2007
Mesajlar
1.821
Beğeniler
0
Şehir
Bu bir gizli dildir ki ruha dolmakta Kızıl havalar
Evet arkadaslar Burasi tüm bicheon skilleri kullananlarn meqani olsun. :lolmuch:

Bildiğimiz tiyolari pacheon püf noktalarini birbirimiz ile paylaşalim hemde yeni blader adaylarinada kolaylik sağlamiş oluruz. :mrgreen:

Bicheon (int str hybird farkesmes ) char açmak isteyipde Yardım almak isteyenler buraya yazabilir.
Her türlü sorunuza cvp bulabileceğime inanıyorum... kahvekeyfi

Vatana millete hayırlı olsn =))


UYELERIMIZ

BøBa
qrf
ebri
Cooler
Balrog
TWEETY
okanbey123
 
Kayıt
8 Mayıs 2007
Mesajlar
741
Beğeniler
0
Şehir
Where am I?
blader fanı fasla yok heral olanlarda birsey yapmıo :lol: konuya acan bi baslasa olaya sole bi atılım yapalım :lol:
 
Kayıt
8 Eylül 2007
Mesajlar
1.821
Beğeniler
0
Şehir
Bu bir gizli dildir ki ruha dolmakta Kızıl havalar
Senimi kiricam =)))

O zmn başlayalm;

Blader kasmak için 2 ana yönterm wardır:

Ya Diğerleri gibi blader ile başlayip blader ile bitirirsiniz farmdan kaçınır Yüksek lvllarda farma girersiniz,Yada bow olarak başlar 72 lvle kdr 3lvl farmlar kasarsiniz ondan sonra Blader'e dönüş yaparsiniz.


2 Şekildede kastım 2 side aynı kapıya çıkıyor.2 side çok zaman harcayan build'ler.Birinde kasmak ölüm haline gelirken diğerindede farma giripde blader'e dönmek ölümdür.


Bu 2 buildde sabır gerektirir gelelim şimdi bu charlardan nasil yüksek performans alınır.


ilk önce Blader başlayip blader gitme olayi;


Öncelikle full str gidersiniz ve garment giyersiniz ( garment blader charda çok önemli haya yapıp milleti dinleyipde protector olmayin dvm ediyorum ilerde anlicaksiniz ) Farmi yüksek lvllerde yapmak blader char için her zaman en iyisidir.Tabi peygamber sabriniz yok ise

Skill olarak Bicheonun bütün skilleri gereklidir,hepsi işe yarar zevk meselesi size kalmiş ama KD blader charin vazgeçilmezi we en büyük özelliğidir.
Force olarak Fire,Lightning Sakın ola cold yanlışına düşmeyin skillerinize yazık.Ztn phy tankısınız defance'a ihtiyacınız yok.Üstelk cold dondurduğu için yatir batir yapilamiyor!!
Fire daki nuke ler hariç hemen hemen bütün skiller gereklidir ve işinize yarar.Hizli kasmak istiyorsaniz fire el yakmasini hep max da tutmaya çalişin.
Lightningde ise Grasswalk (hızlı koşma) elinizden geldiğince en yüksek seviyede tutun blader charda zevk almak ve kasmak için mutlaka we mutlaka açilmalidir!!

Kıyafet seçimi;

Garment giyin Mag defance ihtiyacinizi giderecektir ayrica çok daha daha hizli olursunuz.Kıyafetlerinize Bol Bol atack rating Str ve int basın yararını göreceksiniz...

Blader charda seri kasmanin yolu; Garment giymek,Farm yapmamak(mümkün olduğunca),Fire el yakmasini maxlamak,hizli koşmayi olabildiğince arttırmak.Fire el yakmasi dmg arttirdiği için gereklidir.Blader char yakın dövüştüğü için sağdan sola sürekli gidip gelir dolayisi ile hiza ihtiyaci wardir.bir mobdan bir moba 10 snde gitmek war 15 dn de gitmek war. %50 hizli koşarsaniz %30 oraninda daha hizli kasarsiniz buna emin olun.Ayrica Protector giyen bir blader'dan %10 daha hizli kasarsiniz.Son olarakda bol critli crit 10+ güzel bir blade sahibi olmak.

Kendi lvlinizden 1 2 lvl düşük moblar tercih edin buda işinize yarayacaktır.Eğer itemleriniz çok güzel ise kendi lvlinizdeki moblarida kesebilirsiniz.Kendi lvlinizden yüksek moblari kesmek zaman kaybidir.boşa pot harcarsiniz yazik =))

Phy Mag balance we attack rating e önem werin.Phy balance arttikca dmginizin we hp nizin önemli ölçüde arttiğini göreceksinz.Mag balance arttikca el yakmasi kullandiğinizda dmg etkilenecektir we mana sıkıntısı çekmiceksiniz.Attack rating ise sizin critlerinizi kuvvetlendirir ballandirir allandirir pullandirir.Çok işinize yarar Wink

Shield seçimi;

Shield seçerken öncelkle blocking ratio değerine sonrada Mag değerine dikkat edilmelidir.phy sinin fazla olmasinda sakınca yok tabi :) .Blocking ratio 16+ shield işinizi görecektir.Mag defance shieldlerde oldukca fazladir.Bu yüzden Mag değeri fazla olmalidir.


Blade yerin Sword kullansam Ne olur?

Sword kullanirsaniz atağinizda azalma olur.Fakat swordlarin critleri blade'lere göre daha fazla olduğu için.Crit dealer olmak isterseniz işinize yarayabilir.Helede sosunsa bambaşka :lol:


Devami yarin popcorn
 
Kayıt
8 Mayıs 2007
Mesajlar
741
Beğeniler
0
Şehir
Where am I?
kırmadıgın icin saol :lol:
demişsin zevk meselesi die skillerde, extratank olmak isteyenler icin bence cold max daha gusel olur! mesela bence ihihih :)
90cold 90 fire 90bicheon 30light angelwingslerde geldi hzlıda kosma katıo! cok buyuk bi aksion olursa npcden %100luk scroll alınır superde olur :lol: koşan tank Razz hihi
 
Kayıt
28 Ağustos 2007
Mesajlar
626
Beğeniler
0
ben bladerım şahsen ama blader char kasmak gerçekten ölümdür bence full str fire glavie açın görün ben öle açıcam aradaki farka göre buraya yazarım ama full str bladerlar hajı yatmaz gibidir.:lol: ama yatıramazlar glavie koydumu oturtur onu diem size 4_ever full str bladerdım ama artık glavieye dönücem
extraokk :?!!!
 

Jigsaw

Aileden
Kayıt
13 Mayıs 2007
Mesajlar
8.653
Beğeniler
0
Şehir
Istanbul
Blader
Fire 80
Bicheon 80
Lightning 80
Cold 48

Bırakın derim. 90 gap gelince de.

Bicheon 90
Fire 90
Lightning 90
Cold 0
Pacheon 30 yapın. Attack Ratinginiz de artar. 100 gap gelince.

Bicheon 100
Fire 100
Lightning 100

120 gap gelince dee bi kaç sene sonra.

Bicheon 120
Fire 120
Lightning 60

Yaparsınız. :mrgreen:
 
Kayıt
8 Mayıs 2007
Mesajlar
741
Beğeniler
0
Şehir
Where am I?
90da coldu 0lycaksan 48 yapmanın alemi yokki bosuna cursed toplamıs oluruz :)
48 coldta ne warki zaten( 28phy def :S) hic acma daha ii :lol:
 

Jigsaw

Aileden
Kayıt
13 Mayıs 2007
Mesajlar
8.653
Beğeniler
0
Şehir
Istanbul
Yaldır yaldır var daha nolsun aaaa! :lolmuch: Güzel 48 buffı. Bi de 90 gelinceye kadar mastery düşük de bulunmamak lazım. Hee bi de hep söylerim her zaman ihtiyacınız olmasa bile curst heart görevini yapın. 300 tane toplayınca daha fazla düşmez onları pota çevirin 30 tane olur. Bankaya koyun bi 300 tane daha toplayın. Sonradan topladıklarınızı çevirmek için diğer 30 taneyi harcamanız gerekecek. Max. 30 SP potu, 300 Curst heart bulunabilir.
 
Kayıt
8 Mayıs 2007
Mesajlar
741
Beğeniler
0
Şehir
Where am I?
ben koyuluo die bi charımda 20lvlden baslamıstım!kasaya koyamadıgmı ogrennce elmde 25tane wardı! napcam netcem derken npcye sattık :S keske konsa yow Arrow
 

Jigsaw

Aileden
Kayıt
13 Mayıs 2007
Mesajlar
8.653
Beğeniler
0
Şehir
Istanbul
O zaman 30 tane 300 tane taşıyın 2 slotunuzu feda edin 60 olmadan önce oynanilmiyor muydu? :mrgreen: Kurt kuş sincap zaten doluyor.
 
Kayıt
8 Mayıs 2007
Mesajlar
741
Beğeniler
0
Şehir
Where am I?
50 şer 50 şer oda eşit 5er 5er depolanıo yani 30tae 6 slot eder !
neyse yow ihtiyacı olan toplasın bosu bosuna polemik Razz :lol:
 
Yukarı Alt