Friendly` demiş ki:Kendini.
BøBa demiş ki:are you crazy?
SnowFlake demiş ki:Evet.
ihihihiextraloob demiş ki:rofl.
lolFriendly` demiş ki:Arkadaş ben buraya sizi "rofl diyim , alıntı yapın , omg , wtf diyin" diye çağırmadım , bulan varsa söyleyin!
Emrin olur paşam. Başka bir isteğin?Friendly` demiş ki:Arkadaş ben buraya sizi "rofl diyim , alıntı yapın , omg , wtf diyin" diye çağırmadım , bulan varsa söyleyin!
Konuya girip moderatörlük taslamaya çalışan kişiler. Gereksiz..Wax Whine demiş ki:Emrin olur paşam. Başka bir isteğin?Friendly` demiş ki:Arkadaş ben buraya sizi "rofl diyim , alıntı yapın , omg , wtf diyin" diye çağırmadım , bulan varsa söyleyin!
Önce bir şeyi istemeyi öğren. Böyle sinirli bir yaklaşımla insanlardan bir şey istersen ancak "Hava"yı alırsınBu söylediğimi aklından çıkarma ve bundan sonra öyle hareket et.
Beni deli etme. Burada rütbe ile ilgili bir konu mu açıldı? Son zamanlarda milletin ağzına sakız oldu zaten şu söz. Moderatörlük taslıyormuşuz.Friendly` demiş ki:Konuya girip moderatörlük taslamaya çalışan kişiler. Gereksiz..Wax Whine demiş ki:Emrin olur paşam. Başka bir isteğin?Friendly` demiş ki:Arkadaş ben buraya sizi "rofl diyim , alıntı yapın , omg , wtf diyin" diye çağırmadım , bulan varsa söyleyin!
Önce bir şeyi istemeyi öğren. Böyle sinirli bir yaklaşımla insanlardan bir şey istersen ancak "Hava"yı alırsınBu söylediğimi aklından çıkarma ve bundan sonra öyle hareket et.
![]()
Konuya girip artistlik yapan USERLAR.Friendly` demiş ki:Konuya girip moderatörlük taslamaya çalışan kişiler. Gereksiz..Wax Whine demiş ki:Emrin olur paşam. Başka bir isteğin?Friendly` demiş ki:Arkadaş ben buraya sizi "rofl diyim , alıntı yapın , omg , wtf diyin" diye çağırmadım , bulan varsa söyleyin!
![]()
Geç bile kalınmıştı zatenJasonWalker demiş ki:Konuya girip artistlik yapan USERLAR.![]()
işte ben buna gülerimFriendly` demiş ki:Konuya girip moderatörlük taslamaya çalışan kişiler. Gereksiz..Wax Whine demiş ki:Emrin olur paşam. Başka bir isteğin?Friendly` demiş ki:Arkadaş ben buraya sizi "rofl diyim , alıntı yapın , omg , wtf diyin" diye çağırmadım , bulan varsa söyleyin!
![]()