Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, yarınki Galatasaray derbisi öncesinde centilmenlik çağrısında bulunurken, hakemlerden hatasız bir yönetim göstermelerini istedi.

Derbinin güzel geçeceğine inandığını belirten Erdoğan, “Bu maçın her şeyden önce Türk sporuna yakışır şekilde, dostane geçmesini ve örnek olmasını diliyorum. Öyle de olacağına inanıyorum. Her iki güzide kulübümüzün seyirci ve taraftarlarına yakışan budur. Derbi maçlarının sonucu her zaman 3 ihtimallidir” dedi.

Beşiktaş’ın geçmişte çok fazla hakem mağduriyeti yaşadığını dile getiren Levent Erdoğan, “Bu derbide hakem hataları olmazsa Beşiktaş’ın galip gelme şansı daha yüksek olacak. İnşallah hakemlerimiz gereken özeni gösterir, hakkı olanın hakkını yememeye gayret gösterir” diye konuştu.

Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK’ya sevk edilen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’e de destek veren Asbaşkan Erdoğan, şunları söyledi:

“Bu durum bizi üzdü. Şener’in başkanı olduğu kulübün haklarını savunması en doğal hakkıdır. Futbol Federasyonu’nun Sadri Şener’i disiplin kuruluna sevk edeceği yerde, hakem hatalarını önlemesi yolunda girişimde bulunmasını gönlümüz isterdi. Bu tavrın daha adil olacağını düşünüyorum.”

Levent Erdoğan, kulübe verilen 160 bin YTL’lik cezanın çok ağır olduğunu da sözlerine ekledi.
,

BEŞİKTAŞIMA BAŞARILAR..

Zor lakin kazanmamız lazım.. Umarım şans yanımızda olur ve kazanırız bu arada ilk 11lerde belli olmuş
BJK: Rüştü, Ekrem, Gökhan Zan, Zapotocny, Seric, Tello, Cisse, İbrahim Toraman, Holosko, Delgado ve Nobre

Yukarı Alt