Kayıt
14 Mayıs 2007
Mesajlar
24.644
Beğeniler
3
Şehir
İstanbul
Beşiktaş'ın gözü Almanya'da
Dış transfere yönelen Beşiktaş gözünü Almanya'ya dikti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın transfer için Almanya'da bulundukları öğrenildi.



Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sezon çalışmaları adına ilk aşamada iç transferi büyük oranda çözümleyen siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, şimdi de dış transfere yöneldi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın bu amaçla Almanya'da temaslarda bulundukları öğrenildi. Siyah-beyazlı takımda, teknik direktör Mustafa Denizli ile ilgili bir sorunun ise olmadığı açıklandı.
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarını beklediklerini, bu zorlu karşılaşmaların ardından Denizli ile masaya oturacaklarını söyledi.
Düren, yaptığı açıklamada, Mustafa Denizli konusunda bir sıkıntının olmadığını belirterek, "Trabzonspor ve Fenerbahçe maçları bitsin, önümüzü bir görelim, ondan sonra oturur konuşuruz. İki taraf da aynı şeyi istiyor. Sorun yok. Sonuçta Mustafa Denizli bizim hocamız. Bilinmeyen bir hoca ile anlaşma olacak gibi bir hava yaratılıyor. Böyle bir şey yok" diye konuştu.​
 
Yukarı Alt