Kayıt
21 Aralık 2007
Mesajlar
4.271
Beğeniler
0
Şehir
BlackArmy ~ Stockholm
Süper Lig'in 28. haftasında Başkent'te A.Gücü'ne konuk olan Beşiktaş rakibiyle berabere kalınca zirve yarışında yara aldı...



Şampiyonluk potasına giren Beşiktaş, Başkent'te tökezledi !.. Ankaragücü karşısına birçok önemli isminden yoksun çıkan siyah beyazlılar, Mustafa Denizli'nin 3-5-2 hamlesine rağmen beklenini veremedi ve 0-0'a razı oldu. Aslında maçta daha etkili olan tarafın Ankaragücü olduğunu düşünecek olursak, Beşiktaş Başkent'ten 1 puan çıkarttı! Yani bir bakıma Ankara'da çok önemli 2 puan bırakan Beşiktaş, oynadığı kötü futbolla 1 puana sevinebilecek hale geldi!

Rakiplerinin yaşadığı puan kayıplarıyla kendini bir anda şampiyonluk yarışının içinde bulan Beşiktaş, Ankaragücü karşısında eksiklerden korkuyor ama istatistiklere güveniyordu. Rakibine ligde 15 maçtır yenilmeyen, ayrıca Ankara'da da sarı lacivertli rakibine 11 yılda 10 yenilgi yaşatıp sadece 1 puan veren Beşiktaş, bu çizgisini sürdürmeyşi amaçlıyordu.

Beşiktaş maça 3-5-2 sürprizi ile başladı. Sakat olan Nobre, Tabata, Tello, Ferrari, Nihat, Ramazan'dan yoksun şekilde Ankara'ya gelen ve maça 17 kişilik bir kadroyla çıkan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Mustafa Denizli takımı sahaya 3-5-2 taktiği ile sürdü. Rüştü'nün önündeki üçlüde İbrahim Kaş, İbrahim Toraman ve Sivok yer alırken, orta beşlide Ekrem, Uğur, Fink, Necip ve İbrahim Üzülmez ileride ise Holosko ve Bobo forma giydi.

Bu değişik dizilişle maça başlayan Beşiktaş bir türlü beklenen oyunu sergileyemedi. Daha derli toplu ve organize bir görüntü çizen Ankaragücü gole yakın olan taraftı. Ancak sarı lacivertliler de bunu başaramayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Şampiyonluk için 3 puana mutlaka ulaşması gereken Beşiktaş 2. yarıda da bekleneni veremedi. Rakibe baskı kuramayan, organize atak geliştiremeyen, özellikle orta sahada organize olamadağı için uzun paslarla gol arayan siyah beyazlılar rakip kaleyi zorlayamadı. Diğer yanda ise Ankaragücü iyi organize olarak Rüştü'yü zorlayan çok sayıda pozisyona girdi. Hatta bu pozisyonlar birinde Vassell'in yerde kalışına hakem Barış Şimşek'in "Penaltı yok" demesi tartışmalara neden oldu.

Mustafa Denizli ikinci yarıda Serdar Özkan, Yusuf Şimşek, İsmail Köybaşı gibi isimleri sahaya sürerek hücumu kuveetlendirmeye çalıştıysa da amacına ulaşamadı.

Ve siyah beyazlılar, onca eksiğe rağmen mutlak 3 puan parolasıyla geldiği Başkent'te 1 puana razı oldu.

Siyah-beyazıl ekip bu sonuçla puanını 56 yaparak maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi... A.Gücü ise puanını 33 yaptı..
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
volkan.ka demiş ki:
İyi olmadı bu :((

kime göre iyi olmadı acep makara:

şimdi gidin bursaya 3 atın ahahaha bursada bimboma 3 atsın biz şampiyon alalım ohh bee beleşe şampiyonlukta biz kazanalım ama değil mi nese:
 
Yukarı Alt