Nina Ricci Kayıt 19 Ekim 2009 Mesajlar 10.453 Beğeniler 98 Takımı Galatasaray 16 Eylül 2010 #1 Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Ekim 2015
K Kitty   Kayıt 4 Şubat 2010 Mesajlar 1.118 Beğeniler 0 16 Eylül 2010 #2 Başka bir insan karşımdakiiiii,değişmez diyenlereee müjdeeee,çok seven böyle gider miydiiii müjdee herşey bitti :] eski şarkıdır biraz ama çok severim
Başka bir insan karşımdakiiiii,değişmez diyenlereee müjdeeee,çok seven böyle gider miydiiii müjdee herşey bitti :] eski şarkıdır biraz ama çok severim
Nina Ricci Kayıt 19 Ekim 2009 Mesajlar 10.453 Beğeniler 98 Takımı Galatasaray 16 Eylül 2010 #3 Heather demiş ki: Başka bir insan karşımdakiiiii,değişmez diyenlereee müjdeeee,çok seven böyle gider miydiiii müjdee herşey bitti :] eski şarkıdır biraz ama çok severim Daha fazla görüntüle... bengü'nün tek sevdiğim şarkısıdır,diğer şarkıları pert.
Heather demiş ki: Başka bir insan karşımdakiiiii,değişmez diyenlereee müjdeeee,çok seven böyle gider miydiiii müjdee herşey bitti :] eski şarkıdır biraz ama çok severim Daha fazla görüntüle... bengü'nün tek sevdiğim şarkısıdır,diğer şarkıları pert.
K Kitty   Kayıt 4 Şubat 2010 Mesajlar 1.118 Beğeniler 0 16 Eylül 2010 #4 Nina Ricci demiş ki: Heather demiş ki: Başka bir insan karşımdakiiiii,değişmez diyenlereee müjdeeee,çok seven böyle gider miydiiii müjdee herşey bitti :] eski şarkıdır biraz ama çok severim Daha fazla görüntüle... bengü'nün tek sevdiğim şarkısıdır,diğer şarkıları pert. Daha fazla görüntüle... öyle deme korkumdan ağladım da müjde kadar güzeel
Nina Ricci demiş ki: Heather demiş ki: Başka bir insan karşımdakiiiii,değişmez diyenlereee müjdeeee,çok seven böyle gider miydiiii müjdee herşey bitti :] eski şarkıdır biraz ama çok severim Daha fazla görüntüle... bengü'nün tek sevdiğim şarkısıdır,diğer şarkıları pert. Daha fazla görüntüle... öyle deme korkumdan ağladım da müjde kadar güzeel
H hmzsnmz Kayıt 14 Mayıs 2007 Mesajlar 24.644 Beğeniler 3 Şehir İstanbul 16 Eylül 2010 #5 Çakma Rihanna
Nina Ricci Kayıt 19 Ekim 2009 Mesajlar 10.453 Beğeniler 98 Takımı Galatasaray 16 Eylül 2010 #6 hmzsnmz demiş ki: Çakma Rihanna Daha fazla görüntüle... bu tür şarkıcıların hiç orjinal birşeyini görmedim ağabey alayı çakma
hmzsnmz demiş ki: Çakma Rihanna Daha fazla görüntüle... bu tür şarkıcıların hiç orjinal birşeyini görmedim ağabey alayı çakma
T TheCunninG Kayıt 22 Aralık 2007 Mesajlar 849 Beğeniler 0 Şehir Thief Cave 30 Ekim 2010 #7 hmzsnmz demiş ki: Çakma Rihanna Daha fazla görüntüle...