Ya ARkadaşlar Charın %si 60 İdi Oyuna Girer Girmez Bir Baktım %45 Şok Geçirdim Bu OLay Kimsede Oldumu[Ben Böle Oyunun.........]
![]() |
bana o dedinde oldu 2 lwl kaybedim kastıgım itemle para filan hersey gitmis 69 olmustum gitmis hepsi iyki sos filan düsürmemistim o gitse delirirdim CoolOsKi demiş ki:Gm ler oyundan çıkın diyince char dataları kaydediliyor we sen çıkmadıysan senin çar %45 ken kaydedilmiştir 60 a getirmişsindir ama sonra sawe li datayı yüklediklerinde 45 den dewam eder tabe bilmiyom %80 öyle bşidir yada birileri çarına girmiştir
Adamlar oyundan çıkın dediğinde çıkcaksınız yoksa .. olurerdener demiş ki:bana o dedinde oldu 2 lwl kaybedim kastıgım itemle para filan hersey gitmis 69 olmustum gitmis hepsi iyki sos filan düsürmemistim o gitse delirirdim CoolOsKi demiş ki:Gm ler oyundan çıkın diyince char dataları kaydediliyor we sen çıkmadıysan senin çar %45 ken kaydedilmiştir 60 a getirmişsindir ama sonra sawe li datayı yüklediklerinde 45 den dewam eder tabe bilmiyom %80 öyle bşidir yada birileri çarına girmiştir