A
Anonymous
Guest
Edited by TWEETY
verildiiii Rolling Eyes
verildiiii Rolling Eyes
![]() |
Yapma yaw? Yetkim olsa direk silerdim Cem Ersan kısmını lol.corge.1 demiş ki:http://bux.to/?r=Cem Ersan sitesine giriyoruz ve kayıt olmak için join now and .... diye uzayan yazıya tıklıyoruz bir kulanıcı adı ve şifre seçiyorsunuz e-mail adreslerinizi giriyosunuz 3. e-mail adresine paypala kayıt olurken verdiğiniz e-mail adresini yazın.Not: Referrer kısmındaki Cem Ersan kısmını silerseniz kayıt olamassınız.
Ne banlanması arkadaşım lwl 67 lik adamı var alps da 5 aydır kullanıyo ama hala ban yemedi.LorD_LeGoLaS demiş ki:o para yi hesabınızda görmeden banlanırsınız.. extraokk
Cem Ersan Yazmadan olmamı ?corge.1 demiş ki:deneyin ve görün ben 9.68 dolar topladım.
ve benim 100 silk im var 200 e tamam layıp pre alıcam!!!
bilginize
kulağını aç dinle ben adamın banlanır demiyorum paypal üyeliğin banlanır diyorum..bu konu burda çook verildi...be faydasını görende pek olmadı..kapiş extraokkcorge.1 demiş ki:Ne banlanması arkadaşım lwl 67 lik adamı var alps da 5 aydır kullanıyo ama hala ban yemedi.LorD_LeGoLaS demiş ki:o para yi hesabınızda görmeden banlanırsınız.. extraokk
O nasıl oluyo sen onu kanıtla bakıyım.