Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Bilgisayarım bana özel başka kimse erişemiyor ve extraloobdan son bir senedir hiçbir şey indirmedim.Bugün giriş yapacaktım login ekranında sarı kutucuk içinde 2 üyenin nicki şifresiyle beraber yazıyodu. Anlayamadım hiç alakası olmayan adamların hesaplarına nasıl erişebiliyorum. Yalan söylemiyorum üstelik başka sitelerdede olmaya başladı olmadi:

Lemonade demiş ki:
Arkadaş sadece biraz eğlenmek istemiş;
alperbaba464
Caistiel
DrCocoa
ve çok önceden kullandıgı hesabıyla Kivi aynı kişidir. Bu hesaplardan 2012 temmuz ayında atılan mesajlar incelendiğinde aynı ipden mesaj atıldıgı görülmektedir ve kendisini bir private serverdan tanıyorum adı alper falan değil yanlış hatırlamıyorsam Muhammet'ti.

~InstinctSro Gm Privacy saygılarımla :curtain:

Xperyon

Bilgiliyim
Caistiel demiş ki:
Bilgisayarım bana özel başka kimse erişemiyor ve extraloobdan son bir senedir hiçbir şey indirmedim.Bugün giriş yapacaktım login ekranında sarı kutucuk içinde 2 üyenin nicki şifresiyle beraber yazıyodu. Anlayamadım hiç alakası olmayan adamların hesaplarına nasıl erişebiliyorum.
Hayaller alemi çok geniştir tek eksiği ise olanaksız olması :popcorn:

Takımı
Galatasaray
Melkor demiş ki:
Caistiel demiş ki:
Bilgisayarım bana özel başka kimse erişemiyor ve extraloobdan son bir senedir hiçbir şey indirmedim.Bugün giriş yapacaktım login ekranında sarı kutucuk içinde 2 üyenin nicki şifresiyle beraber yazıyodu. Anlayamadım hiç alakası olmayan adamların hesaplarına nasıl erişebiliyorum.
whiteangel

Erebor demiş ki:
Caistiel demiş ki:
Yalan söylemiyorum eve dönünce resim ekleyeceğim sin:

Başka sitelerde olan üyelikleriniz extraloob.com ya da başka bir üyeye açık olan paylaşım sitelerindeki giriş adı ve şifre bölümünde yazabilir. Bunun nedeni site veya site kurucuları değildir.Taracınız bu giriş adlarını kayıt eder ve farklı sitelerde de bunu gösterebilir.

Bkz. Benim bu site üzerinde tek üyeliğim var girişte alıcalıskan,Ros gibi giriş isimleri gözükmekte.Bunlarda benim kullanıcı isimlerim ama bu sitede değil farklı paylaşım alanlarında.

Takımı
Besiktas
Phantoso demiş ki:
Başka sitelerde olan üyelikleriniz extraloob.com ya da başka bir üyeye açık olan paylaşım sitelerindeki giriş adı ve şifre bölümünde yazabilir. Bunun nedeni site veya site kurucuları değildir.Taracınız bu giriş adlarını kayıt eder ve farklı sitelerde de bunu gösterebilir.

Bkz. Benim bu site üzerinde tek üyeliğim var girişte alıcalıskan,Ros gibi giriş isimleri gözükmekte.Bunlarda benim kullanıcı isimlerim ama bu sitede değil farklı paylaşım alanlarında.
tamda yerinde aciklama olmus

Phantoso demiş ki:

Bakın ben Caistiel ismim bile alper değil böyle bir hesap açmam üstelik diğer sitelerde kullandığım 3-4 klasik nick name var. Bunun haricinde bu adam mesela çar alıp adamı dolandırmaya çalışmış şu an mesajlarını okuyorum benim bu nickle uzaktan yakından alakam yok ama girişe girdiğimde bunun gibi birkaç tane aktif hesaba erişebiliyorum bildiğin sarı kutu içinde nick name ve şifre yazıyor. Nedir bu gerçekten merak içerisindeyim summer4:

Kişilik bölünmesi yaşayan kişilerde her bir benlik, kendi beyin bölgesini kullanıyor. Bir benliğin yaşadıklarına diğeri, yabancı birini izliyor gibi dışarıdan tanıklık ediyor.Bu arkadaş için hala ümit var haydi exl el ele bu arkadaşa sahip çıkalım gerekirse kardelen bile yaparız.

Takımı
Besiktas
sahsen bende saksi degilim,en cok bana soracaklar her topice ugrayacagim

Takımı
Seçiniz...
arkadaşların felan geldiğinde girmiş olmasın baska bı sıtelere phantasonun dediği gibi senden baska pc yi kullanan yokmu :)

CooL AngeL demiş ki:
arkadaşların felan geldiğinde girmiş olmasın baska bı sıtelere phantasonun dediği gibi senden baska pc yi kullanan yokmu :)
Yok ki kullanan arkadaşım varsa bile extralooba girmemiştir çünkü bilmiyorlar. Herşeyi geçtim blogtv ne alaka orada da olmaya başladı :!!&%&!

Bi admin şu adamın ipsini ve girdiği hesapların ip kayıtlarına baksın meraklandım iyice :D Ya adamın pcsine uzaktan girip kullanıyolar(saçmalık) ya da adam şizofren :D

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt