Aha şu aşşağadaki tipe küpe yakışır mı ? Okul bitti "lise bitti küpesi" takmak istiyorum. 

![]() |
adam biliyor bro ama o çocuğun body yapacak vakti yok karı-kızdan..Crusade demiş ki:Gülüm takıcak olan sensin senin kararın kendine yakıştırıyorsan takabilirsin ama ben olsam kimsenin fikrini önemsemem; ha ama genede söyleyeyim ben olsam takmazdım.Ama body yapar koluma bi dövme yaptirabilirdim :))
Yavuz sultan selim takıyodu ya gerizekalı.Maddy demiş ki:KOSKOCA OSMANLI DEVLETİNDE ERKEKLER KÜPE TAKIYOR MUYDU ??!!111BİR
şaka bir yana geçen skypeta konuştuk ya ondan sonra tipini gözümün önüne getirip sesinle birleştirmeye çalışıyom yok olmuyo beyin hata veriyo![]()
Beyler bu ironEyE melih dimi karıştırmıyoruz karı kız derkenContinuum demiş ki:adam biliyor bro ama o çocuğun body yapacak vakti yok karı-kızdan..Crusade demiş ki:Gülüm takıcak olan sensin senin kararın kendine yakıştırıyorsan takabilirsin ama ben olsam kimsenin fikrini önemsemem; ha ama genede söyleyeyim ben olsam takmazdım.Ama body yapar koluma bi dövme yaptirabilirdim :))![]()
no ss no güvenironEyE demiş ki:Yavuz sultan selim takıyodu ya gerizekalı.Maddy demiş ki:KOSKOCA OSMANLI DEVLETİNDE ERKEKLER KÜPE TAKIYOR MUYDU ??!!111BİR
şaka bir yana geçen skypeta konuştuk ya ondan sonra tipini gözümün önüne getirip sesinle birleştirmeye çalışıyom yok olmuyo beyin hata veriyo![]()
![]()
pardon o başka melihle kariştirdim qewqweCrusade demiş ki:Beyler bu ironEyE melih dimi karıştırmıyoruz karı kız derkenContinuum demiş ki:adam biliyor bro ama o çocuğun body yapacak vakti yok karı-kızdan..Crusade demiş ki:Gülüm takıcak olan sensin senin kararın kendine yakıştırıyorsan takabilirsin ama ben olsam kimsenin fikrini önemsemem; ha ama genede söyleyeyim ben olsam takmazdım.Ama body yapar koluma bi dövme yaptirabilirdim :))![]()
![]()
Toxic demiş ki:Hayırlısı Be Melihim![]()