FeeL demiş ki:Silk yüklediysen,bot kullanmadıysan bişi olmaz zannımca.Eğer banlanırsan Joymax'ın insafiyetine kalmış bişi.![]()
kotakot demiş ki:Banlanmanın iki nedeni var
1- Bedava bot kullanmak
2- şanssız olmak (joymax ımız genelde atış poligonu gibi rastgele banlıo
(silk almanın artık kimseyi kurtarmıycağını resmen acıkladı adamlar)
Ücretli botla anlaşmayı kim yapıo zannediyorsun joymax yapıo ben 2 senedir isro bot kullanıyorum silk sadece birkere yukledim ama blocklanma gibi bir olayla karşılaşmadımrido.cw demiş ki:kotakot demiş ki:Banlanmanın iki nedeni var
1- Bedava bot kullanmak
2- şanssız olmak (joymax ımız genelde atış poligonu gibi rastgele banlıo
(silk almanın artık kimseyi kurtarmıycağını resmen acıkladı adamlar)
Ücretsiz botlardan banlanma ihtimali, ücretli botların banlanma ihtimali aynıdır!.
Ben yaklaşık 800-900 silk aldım agbot kullandım 2 ay agbot kullandım banlanmadım.
Onlar açıklasınlar silk alınca banlanma ortadan kalkmıyo diye ama eskik açıklıyorlar, belirli bir düzey var 750 gibiydi sanırım bu sınırı geçince banlanmıyorsunuz.
(Peri, avatar vs vardı)
söylüyor SAdece bi uygulama yok Anca 5 kişi banlar Kafadan BAnladık DErler Charıma 400 silk yüklemiştim beleş botla 2 ay kasmıştım.Bi sorun olmadı ama Char soyuldu o ayrı KonuNuK3R_3 demiş ki:silk almayla ban yemenin bi alakasının olmadıgını joymaxın açıkladıgını söyliyolar
Onu Külahıma Anlatsınlar..NuK3R3 demiş ki:silk almayla ban yemenin bi alakasının olmadıgını joymaxın açıkladıgını söyliyolar
Joymax'ın insafiyetine kalırsa bu arkadaş oyunu bıraksın benceStreetwise demiş ki:Silk yüklediysen,bot kullanmadıysan bişi olmaz zannımca.Eğer banlanırsan Joymax'ın insafiyetine kalmış bişi.![]()