1. Reklam


    1. kyra
      viki
      Tenda
      lastworld
      silkroadcilar
      3

Baloncuk Döngü//Kod C+


  1. Leader

    Leader rank8

    Kayıt:
    18 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    4.876
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Kod:
    
    	 	
     	
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    #include<algorithm>
    
     template <class T>
    
     void swap (T& a, T& b);
     {
     }
    
    Rogue Wave Standard C++ Library User's Guide and Tutorial
    const N=6;
    
    main ()
    
    {
    int i,j;
    int temp;
    int number[N];
    
    for (i=0;i<N;i++)
    {
     cout<<" enter " <<i<< "  number :"<<endl;
     cin >>number[i];
     cout<<endl;
    }
    
    for (i=0;i<N-1;i++)
    for (j=i+1;j<N;j++)
    if (number [i]<number [j])
    {
    temp=number[i];
    number[i]=number[j];
    number[j]=temp;
    swap(number[i],number[j];
    }
    for (i=0;i<N;i++)
    cout<<number[i]<<" ";
    getch();
    
    }
     
  2. Roland Deschain

    Roland Deschain Öğretiyorum

    Kayıt:
    28 Nisan 2007
    Mesajlar:
    674
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Gilead
    bu ne ola ki :think:

    dostum biraz açıklama yapsan daha hoş olmaz mı? :beer:
     
  3. Statuss

    Statuss Bilgiliyim

    Kayıt:
    25 Haziran 2008
    Mesajlar:
    1.174
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    the wrong place
    Arkadaş kod vermiş.C++ hakkında yani program felan değil.
     
  4. Leader

    Leader rank8

    Kayıt:
    18 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    4.876
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Roland of Gilead ismini bilmedigim icin boyle hitap ediyorum kusura bakma ...

    Bu C+'ta Baloncuklar ile Yapılan Bir Saat ve Tarih Sistemidir.

    Yani C+ Tan Anlayan Biri Bu Kodların Acıklamaya İhtiyac Olmadıgını Anlar.

    Saygılarımla
     
  5. Black Rain

    Black Rain rank8

    Kayıt:
    17 Kasım 2007
    Mesajlar:
    10.380
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Kamyon Şöförü
    Şehir:
    Bursa / Gemlik
    Kusura Bakma Ama Açtığın Konuyu Olabilcek En ince Ayrıntısına Göre Anlatmalısın... Bak Benim Visual Basic Konularıma Hepsinde Açıklama Vardır :wink1: Açıklama Eklersen Daha İyi Olacaktir :wink1: :popcorn: :coffee:
     
  6. Leader

    Leader rank8

    Kayıt:
    18 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    4.876
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Tamam
     
  7. Roland Deschain

    Roland Deschain Öğretiyorum

    Kayıt:
    28 Nisan 2007
    Mesajlar:
    674
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Gilead

    dostum c++'dan anlayan biri elbette açıklamaya ihtiyaç duymaz. ama c++'dan anlayan birisi senin konuna bakmayacağına göre anlamayanlara göre yapmalısın :wink1:
     
  8. Leader

    Leader rank8

    Kayıt:
    18 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    4.876
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Tamam Bundan Sonra Daha Dikkatli Olurum..
     
  9. Redefine

    Redefine olduser

    Kayıt:
    21 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.040
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Biraz daha açıklayıcı olursan daha iyi olur.
     
  10. Roland Deschain

    Roland Deschain Öğretiyorum

    Kayıt:
    28 Nisan 2007
    Mesajlar:
    674
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Gilead
    açıklama yapmanı söylediğim tarih: 03 Eylül 2008

    bugün: 13 Eylül 2008

    açıklama eklemeyi düşünüyor musun?
     
  11. __AEK__

    __AEK__ rank8

    Kayıt:
    28 Haziran 2008
    Mesajlar:
    145
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    oKuL SerSerisi
    :D :D :D :D :coffee: :coffee: