A abc_jackal Kayıt 8 Ekim 2007 Mesajlar 93 Beğeniler 0 10 Mayıs 2008 #1 bot orjinalle calsıtırdım skller tmm ama öbür bölümlerin resimli anlatımı armı general fight bölümlerinin ondan calısmıor benim bot ayarlı yanlıs yapmıs olabilrim canvara tıklayınca sklieri vuruor
bot orjinalle calsıtırdım skller tmm ama öbür bölümlerin resimli anlatımı armı general fight bölümlerinin ondan calısmıor benim bot ayarlı yanlıs yapmıs olabilrim canvara tıklayınca sklieri vuruor
I ironEyE Kayıt 7 Şubat 2008 Mesajlar 9.667 Beğeniler 3 Şehir Bahçelievler/İstanbul 10 Mayıs 2008 #2 dediğinden hiç bişey anlamadım ama galiba botta sorun var sen şunu oku oyunun kurulumunuda anlatıyo botuda ?!!!!!!! viewtopic.php?f=245&t=53536
dediğinden hiç bişey anlamadım ama galiba botta sorun var sen şunu oku oyunun kurulumunuda anlatıyo botuda ?!!!!!!! viewtopic.php?f=245&t=53536
C CrimeIce Kayıt 31 Ocak 2008 Mesajlar 855 Beğeniler 0 10 Mayıs 2008 #3 SAdece Skill ve ilk sekmeyi ayarlaman yeterli.Diğer bölümler ayarlı.Sadece kasacağı yere bırakman yeterli.
SAdece Skill ve ilk sekmeyi ayarlaman yeterli.Diğer bölümler ayarlı.Sadece kasacağı yere bırakman yeterli.