1. Reklam


    1. bestsro
      joysro
      anafor
      deep
      eos
      anafor
      trensro
      planetsro

aylık botta auto traing gelmiyor yardım pls


  1. selcukk

    selcukk rank8

    Kayıt:
    30 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    291
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yardım arkadaslar yardımmmmm
     
  2. Spa

    Spa rank8

    Kayıt:
    18 Haziran 2007
    Mesajlar:
    1.594
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Serbest :)
    Şehir:
    41 nolu plakayı gördüğün yer ^^
    id pwnin doğru oldugunu kontrol et. Connect To Backup Server bu seçeneği tickle Login de düzelmesse bot id yada pwsinde yanlışlık vardır. :wink1:
     
  3. selcukk

    selcukk rank8

    Kayıt:
    30 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    291
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    alakası yok
     
  4. berkayq

    berkayq rank8

    Kayıt:
    22 Aralık 2007
    Mesajlar:
    116
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yeni sürüm gelmiştir sitesine bak
     
  5. Spa

    Spa rank8

    Kayıt:
    18 Haziran 2007
    Mesajlar:
    1.594
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Serbest :)
    Şehir:
    41 nolu plakayı gördüğün yer ^^
    vardır Silkroad kLasörünün içindeki Charge ' dan kontrol et lOgin ol ve Credin varmı bak mutlaka bişey yanlıştır. 1.106 yüklü mü onuda kontrol et :wink1:
     
  6. selcukk

    selcukk rank8

    Kayıt:
    30 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    291
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    tmm oldu sagolun
     
  7. selcukk

    selcukk rank8

    Kayıt:
    30 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    291
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    tmm oldu sagolun