Takımı
Besiktas
Nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Olması gereken buydu diyorum şahsen, bir Galatasaraylı olarak üzülüyorum Fenerbahçenin bu haline.

Aziz Yıldırım: Taraftar böyle zamanda sahip çıkacak. Suç Aykut Kocaman da değil. Oyuncuların mentalitesi değişmedikten sonra ne değişecek

Futbolculardan Aykut Kocaman'a: Yaşanan bu tablo bizim suçumuz. Eğer sen bu görevi bırakırsan biz de bırakırız

Aykut KOCAMAN adamdır.

Takımı
Galatasaray
Adam gibi adamları elde tutamadılar , işi bilmeyenleri yere göğe sığdıramadılar çok garip bu fener :lol:

Galatasaraylıyım ama kalmasını isterimdim. Bir kaç kez takım kötü sonuçlar aldı diye yönetim mi suçlanır? Kazandıklarında Aykut hoca aykut hoca diye tezahürat yapıp kaybettiğinde istifa diye bağırıp sadece kalp kıran insanlar taraftar olamaz.

Bu arada tam olarak takip etmiyorum bıraktı mı yoksa devam ediyor mu Aykut Kocaman?

Takımı
Besiktas
AAnGeLL demiş ki:
Galatasaraylıyım ama kalmasını isterimdim. Bir kaç kez takım kötü sonuçlar aldı diye yönetim mi suçlanır? Kazandıklarında Aykut hoca aykut hoca diye tezahürat yapıp kaybettiğinde istifa diye bağırıp sadece kalp kıran insanlar taraftar olamaz.

Bu arada tam olarak takip etmiyorum bıraktı mı yoksa devam ediyor mu Aykut Kocaman?
haberde okuduguma göre gece 4 sularinda aziz yildirim kendisini ikna edip gorevine devam etmesini saglamis

Takımı
Besiktas
adini hatirlayamadim ama bir kose yazari kuyt un futboldu-t.direktor olsun demis, boyle birsey nasil olur acaba merak etmiyor degilim aslinda

Takımı
Seçiniz...
sweetCHIEF demiş ki:
adini hatirlayamadim ama bir kose yazari kuyt un futboldu-t.direktor olsun demis, boyle birsey nasil olur acaba merak etmiyor degilim aslinda
Normal çok yakın bir örnek var karşında; Yusuf Şimşek adam ilk yarı yeniliyordu ikinci yarı kendini oyuna soktu ve yenmişlerdi 2.ligde araştırabilirsin 2 3 ay oluyor

Yukarı Alt