1. Reklam


    1. kyra
      viki
      Tenda
      lastworld
      silkroadcilar
      3

Ayar Problemi


  1. Jaysean

    Jaysean gamer

    Kayıt:
    6 Ekim 2008
    Mesajlar:
    3.682
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Kırklareli / Üniversitesi
    Arkadaşlar silkroadın optionsdan sesini kapatıyorum , ekran kalitesini medium yapıyorum ama tekrar girip çıkınca hight ve en yüksek değerlere gelio , sesde açılıo sonra çıkıp girince ! sizdede bu sorun varmı acaba :confused1:
     
  2. BoOoOS

    BoOoOS rank8

    Kayıt:
    20 Şubat 2009
    Mesajlar:
    1.346
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    pc donanım
    Şehir:
    suz
    Oyuna girip yapıcaksın.
     
  3. Jaysean

    Jaysean gamer

    Kayıt:
    6 Ekim 2008
    Mesajlar:
    3.682
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Kırklareli / Üniversitesi
    zaten oyundan yapıyorum
     
  4. baris406

    baris406 rank8

    Kayıt:
    8 Aralık 2008
    Mesajlar:
    108
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    oyuna botsuz olarak gir istediğin şekilde ayarla oyundan çık, sonra botla gir
    umarım olur ben bu yöntemle hallediyorum
     
  5. NiGHTMaRe

    NiGHTMaRe Aileden

    Kayıt:
    8 Kasım 2008
    Mesajlar:
    7.544
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    bot kullanmıyorsan bilgisayarında deepfreeze yüklü olabilir...proramı kapat oyuna girip ayarlarına yap.ardından programı aç sanırım geçecektir...

    ps:direk işlemi sonlandırıyorsan böyle olması normaldir...işlemden sonlandırmamanızı tavsiye ederim :thumbsup:
     
  6. Rhea

    Rhea rank8

    Kayıt:
    16 Eylül 2007
    Mesajlar:
    3.453
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Bursa | Türkiye
    Setting klasörünü sil nasıl istersen öyle ayar çek.
     
  7. Shoot'Em

    Shoot'Em rank8

    Kayıt:
    10 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    187
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    sro tıkla start yapma sol taraftakı optıons'a gel ordan soundu off yap ardında ok de bidaha hiçbir türlü ses çıkmaz
     
  8. _Umitsiz_Vaka_

    _Umitsiz_Vaka_ rank8

    Kayıt:
    19 Haziran 2009
    Mesajlar:
    2
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  9. Jaysean

    Jaysean gamer

    Kayıt:
    6 Ekim 2008
    Mesajlar:
    3.682
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Kırklareli / Üniversitesi
    öyle bir klasör yok :S
     
  10. NiGHTMaRe

    NiGHTMaRe Aileden

    Kayıt:
    8 Kasım 2008
    Mesajlar:
    7.544
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    o zaman sen öyle bir klasör aç kesin olacaktır...
     
  11. Rhea

    Rhea rank8

    Kayıt:
    16 Eylül 2007
    Mesajlar:
    3.453
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Bursa | Türkiye
    Olmak zorunda ^^
    Yoksa "Setting" adlı bir klasör aç birkaç ayar değiştir sonra setting klasörünü sil ozaman sorun düzelecektir.
     
  12. Jaysean

    Jaysean gamer

    Kayıt:
    6 Ekim 2008
    Mesajlar:
    3.682
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Kırklareli / Üniversitesi
    tmm klasörü açtıkdan sonra sorun düzeldi teşekkür ederim herkese :muck: