![]() |
Bilmiyorum vallahi bana gerçekci geldi tabi bu senin düşüncenJasonWalker demiş ki:Lafı ezberletmişler kameraya almışlar. O yaştaki bir çocuğun Atatürk'ü anlayıpta öldüğü için ağlaması imkansız. Zaten Atatürk'ü tam olarak anlayan birisi öldüğü için ağlamaz.
Sinir oluyorum böyle yalakalıklar için çocuklar kullanıldığında...
El kadar çocuk okula gidiyor, öğretmeni Atatürk öldü diyor. Çocukta ağlamaya başlıyor. Atatürk kim peki biliyor mu acaba?Fre3sTyLe demiş ki:STAR Haberdede Buna Yer Verilmişti....Ayrıca
-Atatürkün Öldüğünü Nerden Bılıyorsun Sorusuna Ogretmenım Soyledı Demesı Beni Ezberletmedıklerı Kanısına Ulaştırdı ...![]()
Okula Gittiğine Gore Min 6 Yasındadır Benım Yegenım 6 Yasında Ve Ataturku TanıyorJasonWalker demiş ki:El kadar çocuk okula gidiyor, öğretmeni Atatürk öldü diyor. Çocukta ağlamaya başlıyor. Atatürk kim peki biliyor mu acaba?Fre3sTyLe demiş ki:STAR Haberdede Buna Yer Verilmişti....Ayrıca
-Atatürkün Öldüğünü Nerden Bılıyorsun Sorusuna Ogretmenım Soyledı Demesı Beni Ezberletmedıklerı Kanısına Ulaştırdı ...![]()
![]()
O çocuk en fazla 4 yaşında bence.Fre3sTyLe demiş ki:Okula Gittiğine Gore Min 6 Yasındadır Benım Yegenım 6 Yasında Ve Ataturku TanıyorJasonWalker demiş ki:El kadar çocuk okula gidiyor, öğretmeni Atatürk öldü diyor. Çocukta ağlamaya başlıyor. Atatürk kim peki biliyor mu acaba?Fre3sTyLe demiş ki:STAR Haberdede Buna Yer Verilmişti....Ayrıca
![]()
![]()