ask eskı yunanlıların seksı bedavaya getırmek ıcın uydurdukları bır felsefedır:) detective extraokk :?!!! Rolling Eyes
aww içim ürperdi serefsızımSinSiGirl demiş ki:sen hiç aşık olmamışsın ki aşık ol gercekden zaten onla sex yapmaktansa omuzuna yaslanıp günlerce durmak istiyosun
kesınlıkleZardock demiş ki:SinSiGirl demiş ki:sen hiç aşık olmamışsın ki aşık ol gercekden zaten onla sex yapmaktansa omuzuna yaslanıp günlerce durmak istiyosun
(evlenene kadar çok eşlilik rulezzz )
ben onun omzuna kım olursa bılmıom ama anlarsın ya :)bven bos duramam popcornSinSiGirl demiş ki:sen hiç aşık olmamışsın ki aşık ol gercekden zaten onla sex yapmaktansa omuzuna yaslanıp günlerce durmak istiyosun
ohooho kardes sen harbı ask nedır bılmıon ha....ben asık oldugum kıza dokunmaya kıyamam be ole seylerı dusunemem bıle..ask cok kutsal bıseydır umarım sende kutsanırsın Wink hele bole yenı tanıstıgın bırınle karsılıklı bısey hıssetmek ılgınc seyler yapmak cekıngen tavırlar sergılemek ve gozlemek co hos sey bunlar..herkes yasamalı bence!! extraokkmavi demiş ki:ben onun omzuna kım olursa bılmıom ama anlarsın ya :)bven bos duramam popcornSinSiGirl demiş ki:sen hiç aşık olmamışsın ki aşık ol gercekden zaten onla sex yapmaktansa omuzuna yaslanıp günlerce durmak istiyosun