1. Reklam


    1. joysro
      anafor
      anafor
      viki
      darkroad
      bosalan

arkadaşlar lütfen bir şey yazın


  1. adamlar1

    adamlar1 rank8

    Kayıt:
    24 Ocak 2012
    Mesajlar:
    3
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    arkadaşlar ben windows 7 kullanıyorum srobotu ındırdım kayıtta oldum ama ;
    1. sorun : parmaga basıyorum silkroadı gormuyor . bosluga silkroad yazıyorum buluyor sonra start game dıyorum oyun acılıyor start dıyorum xpde start demeden acılıyor .
    2. sorun : oyuna gırıyorum home tusuna basıyorum bot ayarları acılmıyor acill yardım 3 gundur oynayamıyorum .


    surumle alakalı bı problemım yok son surumu kullanıyorum botun. :cry: :cry: :cry: :cry:
     
  2. Mavi Reyiz

    Mavi Reyiz  

    Kayıt:
    8 Kasım 2007
    Mesajlar:
    752
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Suz

    birşeyi ayrı mı yazayım bitişik mi ?
     
  3. ThieF07

    ThieF07 rank8

    Kayıt:
    30 Ocak 2010
    Mesajlar:
    99
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    herşey bitişik yazılır sadece bir şey ayrı yazılır :)
     
  4. Mavi Reyiz

    Mavi Reyiz  

    Kayıt:
    8 Kasım 2007
    Mesajlar:
    752
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Suz

    o zaman iki şey olmaz mı? trolololol
     
  5. ThieF07

    ThieF07 rank8

    Kayıt:
    30 Ocak 2010
    Mesajlar:
    99
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    iki şey derken :/
     
  6. Kalkandelen

    Kalkandelen moderator

    Kayıt:
    13 Nisan 2009
    Mesajlar:
    2.467
    Beğenilen Mesajlar:
    60
    Ödül Puanları:
    48
    Şehir:
    Antalya

    alt simgede isrobot işareti çıkıyor ve sen tıklayınca sro client i görmüyormu ?

    birde nereye ne yazıyorsun onu anlamadım ?
     
  7. adamlar1

    adamlar1 rank8

    Kayıt:
    24 Ocak 2012
    Mesajlar:
    3
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    sapmaya uğramasın