![]() |
bs sana bı ıyılık yapayım pc de guzel bır turk bayragı logom olması lazım upload edeyım dırek atarsın... detectiveVurguN demiş ki:hacim senden bir ricam var ben resimleri dedigin sekilde ayarlayamam turk bayraklarından bana bı kac ornek verebılırmısın resim olara kopyalayım burdan F::
hacim bnmde carim hacklendı kobıle snn gene soyulmus bnm lwl 74 u suan 80+ olmusdum ama gıttı )::::evilcemre demiş ki:detective mantıklı hımm ne yap bilionmu ben bilmiom gerçi biliodum unutmuşum char çalndıktan sora oyundan soğudum
Shocked ps mı ındırcen xDVurguN demiş ki:hacım gusel resım bana 24 bıt yaba bılmem ıcın program adresı verırmısın ındırecem
hacim ovunmek olmasın ama gercekden sevdim mod lardasın hersey icin tehx mod ların hepsı ıyı yaf CoolParduS_ demiş ki:Shocked ps mı ındırcen xDVurguN demiş ki:hacım gusel resım bana 24 bıt yaba bılmem ıcın program adresı verırmısın ındırecem
forumdan ps ıle ılgılenen arkadaslara o.m atabılırsın ve yardımcı olacaklardır...
ıkı sn lık ısı var...
eyw hacım CoolVurguN demiş ki:hacim ovunmek olmasın ama gercekden sevdim mod lardasın hersey icin tehx mod ların hepsı ıyı yaf CoolParduS_ demiş ki:Shocked ps mı ındırcen xDVurguN demiş ki:hacım gusel resım bana 24 bıt yaba bılmem ıcın program adresı verırmısın ındırecem
forumdan ps ıle ılgılenen arkadaslara o.m atabılırsın ve yardımcı olacaklardır...
ıkı sn lık ısı var...