qker7 demiş ki:qeç biLe kaLdım yhaaa bi qördm açtım kapadım düşündüm yh0q dedim cwp weriim anja bu oLdu qejenn bu saatinde
Arkadaşım çok güzel bir konuya değinmiş.Yeri burası değil ama öldürmeyin türkçemizi dış güçlerin istediğide bu zaten dilini unutan her şeyini unutur.BlacK demiş ki:ya birader bu nasıl bi konuşma tarzıdır yav türkçede q harfi varmı ? yh0q anja qejenn bu nedir yav msn diliyle konuşmayın lütfen türkçeyi düzgün kullanın Evil or Very Madqker7 demiş ki:qeç biLe kaLdım yhaaa bi qördm açtım kapadım düşündüm yh0q dedim cwp weriim anja bu oLdu qejenn bu saatinde
mdcrash demiş ki:Arkadaşım çok güzel bir konuya değinmiş.Yeri burası değil ama öldürmeyin türkçemizi dış güçlerin istediğide bu zaten dilini unutan her şeyini unutur.BlacK demiş ki:ya birader bu nasıl bi konuşma tarzıdır yav türkçede q harfi varmı ? yh0q anja qejenn bu nedir yav msn diliyle konuşmayın lütfen türkçeyi düzgün kullanın Evil or Very Madqker7 demiş ki:qeç biLe kaLdım yhaaa bi qördm açtım kapadım düşündüm yh0q dedim cwp weriim anja bu oLdu qejenn bu saatinde
Atam izin deyiz diyen türk gençliği Atamızın bize hediyesi olan türk alfabesini böyle katletmeyin.
Herkese güzel forumlar arkadaşlar.
emreblt demiş ki:arkadaslar ence bıraz abartıosunuz..
bu sadece klavyede olan el alıskanlıgı..
bende hıc i kullanamıorm mısal o zmn bana da laf solersınıs..ama bnm turkcem de laf solenmeyecek kadar iidr.. bundan da emınm bu sadece klavye alıskanlıgı dıorm ben.yanı en azından kendım ıcın
qker7 demiş ki:ücretsiz yh0q habern oLsunn
sahin1038 demiş ki:evet cvp bekliyorum sizden