Artisssssssssss..Espio demiş ki:Archlord'u BenX adlı filmde görmüştüm Eğer bölümü götürürüm diyorsan açalım bölümü.
Sie Est Haßen ne demek bilirmisin kaancım? almancan iyidirJasonWalker demiş ki:Artisssssssssss..Espio demiş ki:Archlord'u BenX adlı filmde görmüştüm Eğer bölümü götürürüm diyorsan açalım bölümü.![]()
Verpiss dich alta, lern erst du deutsch...Espio demiş ki:Sie Est Haßen ne demek bilirmisin kaancım? almancan iyidirJasonWalker demiş ki:Artisssssssssss..Espio demiş ki:Archlord'u BenX adlı filmde görmüştüm Eğer bölümü götürürüm diyorsan açalım bölümü.![]()
![]()
![]()
"Deutsch" schreibt man mit großen Buchstaben. Also zuerst musst du auf Deutsch lernen, nicht ich:) ScheißkopfJasonWalker demiş ki:Verpiss dich alta, lern erst du deutsch...![]()
Sro'daki nuker yada wizard tarzı birşeyler olurum.BroCan demiş ki:bu arada sen nasıl bişey açıcaksın ona göre bişeyler söyle senin için özel bi skill buildi hazırlayım (oyunda kesinlikle int str gibi şeylere vakit harcamamız istenmiyor lvl atlayınca otomatik olarak artıyor ben orc sorcererim ve karakterimden son derece memnunum süper aoe skilleri var . umarım orc olursun![]()
screamadle oynuyorsa güzeldir zaten, bu arada onunda oynaması iyi oldu rehberim hazır.extraloob demiş ki:screamadle şu anda bu oyunu oynuyor daha önce başlamıştı oyuna, şimdi devam ediyor olması lazım akşam oyun hakkında konuştukta 5 karakter 40 farklı yapılandırma varmış ve birbirlerine geçişler dönüşler varmış muazzam bir oyuna benziyor oyun bence.