1. Reklam


  1. bestsro
   joysro
   anafor
   deep
   eos
   anafor
   trensro
   planetsro

Archaeologists unearth 1


 1. Junhild

  Junhild rank8

  Kayıt:
  30 Mart 2013
  Mesajlar:
  1
  Beğenilen Mesajlar:
  0
  Ödül Puanları:
  0
  London, okt 31 (IANS) Arkeologer i Storbritannia har avdekket en 1300 år gammel fest hall av Anglo-Saxon æra i det første store funn av sitt slag på 30 år.

  Hallen, hvor en konge og hans krigere ville ha hatt episke dager lange fester, har lagt bare inches under jorden i 1300 år, melder Daily Mail onsdag.

  Et team fra University of Reading jobbe med landsbyboere og lokale arkeologer gjort eksepsjonell oppdagelse i Lyminge, Kent.

  På 69 fot med 28 fot, ville hallen har vært en imponerende struktur med plass til minst 60 personer.

  Dyr bein som ble funnet begravd i groper nær kanten av hallen signal de mange ekstravagante fester holdt det før det ble forlatt og senere ødelagt.

  Et stykke av forgylt hest sele ble også funnet blant den grunnmuren som har hjulpet arkeologer oppdatert nettstedet til sent sjette eller tidlig syvende århundre, sa Mail.

  Flashback 2012 »

  Narendra ModiYahoo! India News - fre 23 november 2012

  Rister opp selve grunnlaget for den indiske regjeringen til å hisse opp usømmelig kontroverser, fra å vise utrolig mot i møte med ekstreme motgang å miste et rykte bygget over mange års hardt arbeid i bare en blinking av øye, fra å sette valgprosessen hustings i brann med gylne taler til å komme i trøbbel for ikke å snakke i det hele tatt, det var mange "newsmakers" i 2012 som fanget den vanlige manns fantasi. Noen gjorde det for fremragende grunner, andre for alt det som er galt med samfunnet. Her er 12 'newsmakers "som fortjener en omtale.

  Arvind KejriwalYahoo! India Nyheter - fre 23 nov 2012From risting opp selve grunnlaget for den indiske regjeringen til å hisse opp usømmelig kontroverser, fra å vise utrolig mot i møte med ekstreme motgang å miste et rykte bygget over mange års hardt arbeid i bare en blinking av øye , fra å sette valgloven hustings brenner med gylne taler til å komme i trøbbel for ikke å snakke i det hele tatt, det var mange "newsmakers" i 2012 som fanget den vanlige manns fantasi. Noen gjorde det for mulberry oslo fremragende grunner, andre for alt det som er galt med samfunnet. Her er 12 'newsmakers "som fortjener en omtale.

  Malala YousafzaiYahoo! India News - fre 23 november 2012

  Rister opp selve grunnlaget for den indiske regjeringen til å hisse opp usømmelig kontroverser, fra å vise utrolig mot i møte med ekstreme motgang å miste et rykte bygget over mange års hardt arbeid i bare en blinking av øye, fra å sette valgprosessen hustings i Mulberry brann med gylne taler til å komme i trøbbel for ikke å snakke i det hele tatt, det var mange "newsmakers" i 2012 som fanget den vanlige manns fantasi. Noen gjorde det for fremragende grunner, andre for alt det som er galt med samfunnet. Her er 12 'newsmakers "som fortjener en omtale.

  Sanjay Dutt sier vil ikke søke benådning, vil returnere til fengselet

  MUMBAI (Reuters) - Bollywood skuespiller Sanjay Dutt sa torsdag at han mulberry salg vil returnere til fengsel for sin overbevisning knyttet til 1993 Mumbai bombene, gi opp en langvarig juridisk kamp for sin frihet. Den høye inntekter skuespilleren har vært på kausjon siden 2007 da han anket en original setning på seks år for ulovlig besittelse av våpen i en sak knyttet til angrepene som drepte 257 mennesker. 28 (ANI): Ledere av ulike politiske antrekk torsdag pisket ut på tidligere pakistanske presidenten Pervez Musharraf i bemerkning at han var "stolt av Kargil drift" der de pakistanske soldater hadde krysset Line of Control (LOC) og okkuperte posisjoner på den indiske siden i 1999.

  Bli inspirert

  India gjennom øynene til en MexicanThe første gang jeg gikk foten i India var omtrent to år siden, da jeg kom til å begynne en sommer forskningsprogram i Bangalore. Så snart mulberry oslo jeg endelig mer »

  Village of 60 millionærer! India er en ledende drevet samfunnet er det nok å se på Popatrao Pawar, landsbyen leder av Hiware Bazar i Ahmednagar distriktet Maharashtra. Vannforbruk har vært økende på mer enn mer »