Journalist

Aileden
Kayıt
24 Aralık 2007
Mesajlar
13.138
Beğeniler
1
Şehir
Yaramaz avratların koynundayım.
71429.jpg


Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu’nda bugün Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla yapacağı 6. ve son maç için başkent Kiev’e gitti.

Hazırlıklarının İstanbul etabını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayan sarı-lacivertli ekip, bu sabah Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’ndan kalkan özel uçakla Kiev’e hareket etti.

Fenerbahçe’nin, Dinamo Kiev maçı kadrosunda sakatlıkları bulunan Semih ve Tümer, Şampiyonlar Ligi için UEFA’ya verilen listede ismi yer almayan Deniz’in yanı sıra hafif sakatlığı olduğu öğrenilen Emre ile Kazım, Burak, Can ve Gürhan bulunmuyor.

Sarı-lacivertlilerin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Lugano, Edu, Yasin, Roberto Carlos, Vederson, Selçuk, Josico, Maldonado, Deivid, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, İlhan, Güiza.

Valeri Lobanovskiy Stadı’nda bugün TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Florian Meyer yönetecek.

FENER ZORU BAŞARMAK İSTİYOR

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu’ndaki son maçında yarın deplasmanda Dinano Kiev’e karşı UEFA Kupası’nda yoluna devam edebilmek için mücadele verecek Fenerbahçe, zoru başarmak istiyor.

"Devler Ligi"nde gruptan çıkma şansını 5. maçlar sonrasında yitiren sarı-lacivertliler, Ukraynalı rakibini yenerek, ikili averajla grubu 3. sırada bitirip, UEFA Kupası’na katılma şansı arayacak.

Dinamo Kiev’e karşı daha önce yaptığı 3 maçta, 1 mağlubiyet, 2 beraberlik alan sarı-lacivertli ekibi deplasmanda soğuk hava şartlarında zorlu bir 90 dakika bekliyor.

MUHTEMEL 11

Sarı-lacivertliler, sakatlıkları bulunduğu bildirilen Emre ve Kazım’dan yoksun mücadele edecek.

Teknik Direktör Aragones’in bugünki mücadelede sahaya sürmesi beklenen 11 şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Josico, Selçuk, Uğur, Alex, Güiza.
 
Yukarı Alt