Kayıt
5 Ağustos 2008
Mesajlar
5.585
Beğeniler
0
Aragones "Lig uzun bir maraton..."

Teknik Direktörümüz Luis Aragones, Beşiktaş galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada "Herşeyi Mayıs`ta görüp değerlendireceğiz, neticede Lig uzun bir maraton" dedi. Beşiktaş karşısında daha çok pozisyon bularak böyle bir galibiyet almanın önemine değinen Aragones, Güiza`nın önemli bir oyuncu olduğunu söyledi. Aragones`in açıklamaları şöyle:

"İlk yarıda gereken fırsatları aslında bulmuştuk. İkinci yarıda rakip 10 kişi kalınca 3 kere kontratakta yakalandık. Rakip 10 kişi kaldığında daha iyi pas yapmalı ve topu daha iyi kullanmalıydık. Bunları önlemek adına daha iyi olmamız gerekliydi. Beşiktaş gibi iyi bir takım karşısında hem daha iyi oynayarak, hem de daha çok pozisyon bularak galibiyet almak çok önemli. Bundan sonra da aynı şekilde yola devam etmeyi amaçlıyoruz. Bu yönde çalışacağız.

Lig uzun bir maraton. Biz her şeyi Mayıs`ta görüp değerlendireceğiz. 7 maçtır yenilmezlik serimiz var. Olabildiği kadar puanları alarak yukarıda yer alan rakiplerimizi yakalamak istiyoruz.

Futbolda her zaman bu tür şeyler var. Güiza orada topa dokunsa maç 3-1 olabilir ve daha farklı şeyler konuşabilirdik. Ama futbolda belirsizliklerin ve endişelerin olması da güzeldir. Bu futboldur. Bütün büyük golcülerin bu tür şeyler başına gelebilir. En zor golleri atıp, en kolaylarını kaçırabilirler. Ama Güiza`nın bizim takımımıza olan katkısı çok büyüktür".

---
Alıntıdır.
 
Yukarı Alt