Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Apple iPad 3 Nisan'da piyasada olacak, önsipariş 12 Mart




Apple'ın bu ayın 26'sında piyasada olabileceği söylenen tablet bilgisayarı iPad'in resmi çıkış tarihi belli oldu. PRNewswire ajansının geçtiği habere göre Wi-Fi bağlantı özellikli iPad, 3 Nisan 2010 tarihinde ABD'de tüketicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Cihaz için açıklanan önsipariş tarihi ise 12 Mart.

16, 32 ve 64 GB kapasiteli üç model halinde piyasaya sürülecek olan ilk parti iPad cihazları sadece Wi-Fi bağlantı özelliğine sahip olacak. Bu modeller sırasıyla 499, 599 ve 699 USD'lik fiyat etiketleri taşıyacak. 3G bağlantı özelliğine sahip iPad tablet bilgisayarlarınsa Nisan ayının sonlarına doğru satışa sunulacağı belirtiliyor. Ancak tüketiciler, 12 Mart tarihinden başlayarak hem Wi-Fi, hem de Wi-Fi + 3G bağlantı özellikli cihazlar için önsiparişte bulunabilecekler.

iPad'in ABD dışında kalan ülkelerde ne zaman satışa sunulacağı ise henüz kesinleşmiş değil. Yapılan açıklamada iPad'in tüm modellerinin Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, İsviçre, İngiltere ve Japonya'da Nisan ayının sonunda satışa çıkacağı söyleniyor.




extraloob demiş ki:
iphone mu ? ipad mi ? acayip arada kaldım ama ikisinden birisini alacağım şu apple store'lara bir gelsin gidip inceleyeceğim.
 
Yukarı Alt