A

Anonymous

Guest
-Resim Silinmiş.
Bilgisayardan tüketici elektroniğine doğru kayan Apple, müzik dünyasında devrim yaratan iPod’dan sonra şimdi de iPhone adlı bir cep telefonu çıkardı.

Apple CEO’su Steve Jobs, iPhone’u San Francisco’da yapılan Macworld Konferansı’nda tanıttı. Apple iPhone’nun ekranı dokunmatik. Kullanıcı ikonlara dokunarak menüde müzik, internet, ses mesajı ve e-posta gönderebiliyor. Steve Jobs ayrıca Apple TV adlı bir video setini de basına gösterdi. Televizyona bağlanan 40 GB’lik Apple TV, bilgisayardan televizyona içerik aktarıyor. Jobs konuşmasında bilgisayar üreticisi olarak kurulan şirketin adının, yeni ürün profilini yansıtması için Apple Computer’dan sadece Apple’a çevrildiğini açıkladı.

Mac OS X işletim sistemi ile çalışacak, Microsoft Windows ile uyumlu olacak olan Apple iPhone’da 2 megapiksel dahili dijital kamera bulunuyor. Apple iPhone’un 4 GB’lik modelinin satış fiyatı yaklaşık 500 dolar, 8 GB’lik versiyonun ise 600 dolar civarında olacak ve Haziran ayında satışa çıkacak. Cep telefonunda Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz standartlar? ve GPS bulunacak, ayrıca internetten Yahoo ve Google’ın servislerine bağlanacak.

İPOD’UN GÖLGESİNDE KALABİLİR
Bazı gözlemciler Microsoft’un da etkili olmaya çalıştığı cep telefonu pazarında, Apple’ın iPod başarısını yinelemesinin daha zor olacağını vurguluyor. Apple’ın müzik içeriği sağlayan iTunes sitesinden şimdiye dek 2 milyar şarkı, 50 milyon televizyon programı ve 1.3 milyon film satıldı. Apple, iPhone konusunda iPod’a göre biraz daha mütevazi bir öngörüye sahip. Şirket cep telefonundan 2008’e kadar 10 milyon adet satmayı düşünüyor. 2006’da 957 milyon adet cep telefon satıldığı düşünülürse Apple’ın hedefi pazarın yüzde 1’i.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
boroforamir demiş ki:
Artık apple öyle bir marka oldu ki çok afedersiniz klozet çıkarsa alıcaklar :lolmuch: :lol:
seni bilmem ama adamlar sanatçı ve yaptıkları eserler hem görselliğe hitap ediyor hemde çok hızlı ve kolay kullanım sunuyor durum böyle olunca ne çıkartsa alıcısı da çok oluyor.

viewtopic.php?f=97&t=14641&hilit=iphone
 

Jigsaw

Aileden
Kayıt
13 Mayıs 2007
Mesajlar
8.653
Beğeniler
0
Şehir
Istanbul
İlk dandik bi laptopum vardı Toshiba. Üstüne apple stickerı yapıştırmıştım ne güzel olmuştu. Crying or Very sad Özledim laptopun tadı ayrı.
 
Yukarı Alt