Kayıt
4 Eylül 2008
Mesajlar
1.885
Beğeniler
0
Şehir
Cehennet
Antalya'da Tur Otobüsünün Devrilmesi Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında Yaşamını Yitiren Rus Turistlerin Kimlikleri Belirlenmeye Çalışılıyor

Rusya'nın Antalya Başkonsolosu Mircalol Husanov, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alanya'dan Pamukkale'ye Rus turistleri taşıyan tur otobüsünün devrilmesi sonucu 16 Rus vatandaşının yaşamını yitirdiğini belirtti. Husanov, kazada yaşamını yitirenlerin olay yerinde kimlik tespitlerinin yapıldığını söyledi.

Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Seyman da kazada 16 kişinin öldüğünü, 25 kişinin yaralandığını bildirdi. Yaralıların çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığını kaydeden Seyman, Alanya'dan Pamukkale'ye giden tur otobüsünün köprü korkuluk demirlerine çarparak dereye düştüğünü belirtti. Seyman, 'Talihsiz bir kaza. Çok üzüldük. Şu anda dikkatsizlik gibi görünüyor. Otobüs köprü korkuluk demirine vurmuş, yaklaşık 50 metre korkuluk demirini kopardıktan sonra dereye uçmuş' diye konuştu.

- YARALILARIN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR-


Öte yandan, kazada yaralanan turistlerin çeşitli hastanelerde tedavileri sürüyor.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan ve henüz kimliği belirlenemeyen 40-50 yaşlarındaki bir Rus turist, kafa travması ve dalak yaralanması nedeniyle ameliyata alınırken, Antalya Medical Park Hastanesinde vücutlarında kırıklar bulunan iki yaralı bulunuyor. Medical Park Hastanesinde tedavi altında bulunan Alla Gerasımenko (45) ve Lena Rasuleva'nın (22) hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
oy oyyy çok geçmiş olsun diyorum tam da sezon başında üzücü olmuş.
 
Yukarı Alt