![]() |
gelmeyen?Duygusuzz demiş ki:Yazın buluşuyoruz o zaman burda ?
Eeee.....sweetCHIEF demiş ki:Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
yalniz aninda dahil olduk kadroyaDuygusuzz demiş ki:Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eeee.....sweetCHIEF demiş ki:Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Senin gibi olsun
Bak kamp işi olur etkin adanaya gel sen uçakla arabayla gelir alırım çadır falan alırız gideriz kamp yapmayaUfck demiş ki:Farketmez benim için konaklamayı bi şekilde hallederiz :) olmadı kamp kurarızMüzik Onurdan
Gökhanda assolistimiz
![]()
gazipaşaya gelsin direk ne hava atıyon adana felan havalimanı var Koskaca GazipaşadaDuygusuzz demiş ki:Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bak kamp işi olur etkin adanaya gel sen uçakla arabayla gelir alırım çadır falan alırız gideriz kamp yapmayaUfck demiş ki:Farketmez benim için konaklamayı bi şekilde hallederiz :) olmadı kamp kurarızMüzik Onurdan
Gökhanda assolistimiz
![]()
![]()
sen buna 3310 demissin ama bu bildigin tirnak makasindan cekilmis kardes..Ufck demiş ki:Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
gazipaşaya gelsin direk ne hava atıyon adana felan havalimanı var Koskaca GazipaşadaDuygusuzz demiş ki:Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gökhanda assolistimiz
![]()
![]()
Bunuda ben çektim![]()
3310![]()
![]()
ne ayıktırıyorun belki fantazim var onu alıp kaçırcam benUfck demiş ki:Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gökhanda assolistimiz
![]()
![]()
Bunuda ben çektim![]()
3310![]()
![]()
yoldayim.NiNCaSu demiş ki:Ev var la ufuck bilmiyonmu ağzımı açtırma şimdi bizim evde kalırız gençler.Sweden.denmark,germany,holland,belarus,white russian ne ararsan var. Fetish,mature hepsi tabi kiiiiiiiiiiiiiii sezonda.![]()
Kaçta nerede ne zaman alayım hemen seni cancağızım ?sweetCHIEF demiş ki:Bu mesaj NiNCaSu rumuzlu uyeden alinti yapildi
yoldayim.NiNCaSu demiş ki:Ev var la ufuck bilmiyonmu ağzımı açtırma şimdi bizim evde kalırız gençler.Sweden.denmark,germany,holland,belarus,white russian ne ararsan var. Fetish,mature hepsi tabi kiiiiiiiiiiiiiii sezonda.![]()
Ozel Halk Otobusunden gonderildi.
Aha davette geldi 4 kişi oldukNiNCaSu demiş ki:İşte ben burada yaşıyorum gençlergeleni beklerim kaçan kaçar
![]()