Saturndeyiz aLayına kalayız :hoplat Dil din ırk ayrımı yapmadan oynuyoruz;Her açından..Yok bu türk daLmam ben türke de yapmıyoruz,aa yabancı die de dalmıoruz :yihuu Bizi yanlış tanıtanlara hergun dersinide veriyoruz.Bu arada scammer dıyenlere seslenıyoruz :yihuu Saf olana dersini verioruz :yuvarlan Her turlu pvp yapıLır ama 1 vs 1 Bazı Arkadaslar gibi ; ki kendilerini bilirler kendını cleric e bufflatıp 3 vs 1 daLmayla olmuo bu işler..Her neyse bizi yanlış tanımayın o kadarda kotu değiliz vesselam.Bize iyi olana iyi kötü olana kötü.By_Gandalf,ismayil vs arkadaslarım bilir ki benımle ıyı olan kımsenın her hangı bır ıstegını elımden geldıgınce ters çevirmemişimdir.Böyle biline Orda burda hakkımda sacma sapan konular acanlar ıcın actm bu konuyu Hayırlı forumlar :dinle
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşım sen benim yanımda türklere küfür etin ay ben kafa sı..ayım çekmedim ssyi ama beni ilgilendirmes pvpde anne'ne küfür ediyolar yoq annem türk sevmem naparsanız yapın Global atıncada sabah ata dahada ünlü oluyum falan dedin gözümle gördüm :( hayat senin arkadaşım ister ona küfür et ister buna küfür et adın çıkmış bikere :wink1: kendi guildinin kervanına bile dalıyosun nasıl işse artıq.. herneyse .boşver oynamana baq ama eski amodus böyle deildi bilmiyom noldu sana ?!!!!!!!

By_41_Lee demiş ki:
Arkadaşım sen benim yanımda türklere küfür etin ay ben kafa sı..ayım çekmedim ssyi ama beni ilgilendirmes pvpde anne'ne küfür ediyolar yoq annem türk sevmem naparsanız yapın Global atıncada sabah ata dahada ünlü oluyum falan dedin gözümle gördüm :( hayat senin arkadaşım ister ona küfür et ister buna küfür et adın çıkmış bikere :wink1: kendi guildinin kervanına bile dalıyosun nasıl işse artıq.. herneyse .boşver oynamana baq ama eski amodus böyle deildi bilmiyom noldu sana ?!!!!!!!
7evil e dedım kı Ordan 155 e dalıcam cıkıcam.Gelirsen keserler engel olamam dedi..İyi madem dedim gittim.6-7 kişi birden daldı öldüm..E bende dogal olarak arkadaslarımı toplarım 8 adet 80 Lv bastık kervanlarını;sonuç ben 7evil e yıne dalmadım.Benım arkadaslarım daldı.Engel olamadım..Aynen onun olamadıgı gibi..Sonuç;sorgusuz sualsiz atıldık guildden ?!!!!!!. Np bize guild bol 8)

addIcFb

Aileden
Amadous a ben orda taxi yaptırmıştım 2 saat fln hiç kaçmadı scammer deil yani :wink1:

By_Gandalf ve bu arkadası ıı tanıorum saturn dekı charım calınmadan once gandalf la falan muhabbetımız vardı bnm bıldıgmm bunlar saturndekı dogru turk arkadaslarımız turkler arasında yapmayalım gelın bırleselım yabancılara kafa tutalım ?!!!!!!

Ben öyle dusunmuorum,yok yabancılara kafa tutalım falan..türkten çok Yabancı lardan daha çok arkadaşım var.onlar daha ii;oyunu bılıo en azından :|

Yukarı Alt