Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.635
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Alonso: Ferrari'yi geçmek zor olacak!



Türkiye GP'sinde en büyük rakiplerinin Ferrari olduğunu belirten McLaren pilotu Fernando Alonso, "İstanbul'un uzun virajları onlar için avantaj" dedi.

Formula 1'de son 2 sezonun dünya şampiyonu MCLaren Mercedes'in İspanyol pilotu Fernando Alonso, İstanbul'da daha önce yarış kazanamadığını, bu kez birinci olmak istediğini söyledi.

Tuzla Karting Pisti'nde yapılan Vodafone Go-Kart Cup 2007 finali sonrası dereceye girenlere ödüllerini veren ve pistte Go-Kart aracıyla 5 tur atan Alonso, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Türkiye'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Alonso, ''Buraya her geldiğimde çok güzel anlar geçiriyorum'' dedi.

Macaristan Grand Prix'si sonrası 2 haftalık ara bulunduğunu hatırlatan İspanyol pilot, İstanbul'daki yarışa iyi hazırlandıklarını ve hafta sonunda kendilerini güzel bir yarışın beklediğini ifade etti.

Alonso, İstanbul Park'da daha önce yapılan 2 yarışta da 2. olduğunu vurgulayarak, ''İstanbul'da hiç kazanamadım. bu kez birinci olmak istiyorum'' derken en büyük rakiplerinin Ferrari olacağını söyledi.

Ferrari'nin İstanbul Park Pisti'nde güçlü olduğunu anlatan Alonso, ''Onları burada geçmek zor olacak. Uzun virajlar onlar için avantaj. Ancak biz de burada elimizden geleni yapacağız'' dedi.

İspanyol pilot, bu pistte daha önce Raikkonen ve Massa'nın kazandığının ve 2 pilotun da şimdi Ferrari adına yarıştıklarının hatırlatılması üzerine, ''Yarışın ben, takım arkadaşım Hamilton, Massa ve Raikkonen arasında geçeceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

Kaynak : http://www.ntvspor.net/pages/14140.asp
 
Kayıt
20 Şubat 2007
Mesajlar
1.925
Beğeniler
1
Şehir
iris
okan, bu sene beleş bilet gelmedi gidemiyoruz billetlerde epey pahalı ama en azından ilk defa izliceklere tavsiye ederim (start'a noktasına yakın yerde oturuyorsanız kesinlikle kulaklık götürün yoksa çok pişman olursunuz)
 
Kayıt
11 Mayıs 2007
Mesajlar
851
Beğeniler
0
Şehir
Thief Town
Bence Alonso kazanamayacak , renault pilotuyken çok başarılıydı çünkü renault un arabaları mükemmeldi.Kimin kazanacagı hakkında da tahmin yapmak kolay değil çünkü çok iyi pilotlar var.Kimi Fernando Alonso kazanacak der , Kimi Montoya der , Kimi Barichello , Kimi Raikonen ( Razz :lolmuch: )
 
Kayıt
16 Nisan 2007
Mesajlar
4.158
Beğeniler
11
Şehir
Yeşilpınar
Server
Efes
Takımı
Fenerbahce
BOSPHORUS demiş ki:
inşallah yarış günü bol yağmur yağar daha zevkli oluyor :mrgreen:
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Kaza Yapmaları İçin Dimi?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 
Yukarı Alt