![]() |
onu bılıorum ama sole bılıorum sox dan cıkan b class adv ixir i normal iteme basamıoruzThe47 demiş ki:11dg iteme adv basabilirsiniz. Normal 10dg +7 item kırarak adv elixir (b) elde edemezsiniz çünkü normal itemlerden b elixir çıkmaz. Sox 10dg +7 fb item kırarak 11dg adv (b) elde edebilirsniz
Normal itemlerden Adv B çıkmaz mı ? Deneme Mod un böyle birşey söylemesi de çok garibime gitti sen görmemişsin bence.The47 demiş ki:11dg iteme adv basabilirsiniz. Normal 10dg +7 item kırarak adv elixir (b) elde edemezsiniz çünkü normal itemlerden b elixir çıkmaz. Sox 10dg +7 fb item kırarak 11dg adv (b) elde edebilirsniz
Normal itemlerden Adv B Weapon çıkmaz evet.ioriYagami demiş ki:Normal itemlerden Adv B çıkmaz mı ? Deneme Mod un böyle birşey söylemesi de çok garibime gitti sen görmemişsin bence.The47 demiş ki:11dg iteme adv basabilirsiniz. Normal 10dg +7 item kırarak adv elixir (b) elde edemezsiniz çünkü normal itemlerden b elixir çıkmaz. Sox 10dg +7 fb item kırarak 11dg adv (b) elde edebilirsniz
Ne alaka normal itemden 11DG SoX olmayan ADV elixir çıkar .. 12 DG demiyor arkadaş dikkatini çekerim !!The47 demiş ki:11dg iteme adv basabilirsiniz. Normal 10dg +7 item kırarak adv elixir (b) elde edemezsiniz çünkü normal itemlerden b elixir çıkmaz. Sox 10dg +7 fb item kırarak 11dg adv (b) elde edebilirsniz
Hiç görmedim çıktığını diyebilirsin kardeşim bilmemek ayıp değil unutmaki bu işler tecrübeyle sabitThe47 demiş ki:Normal itemlerden Adv B Weapon çıkmaz evet.ioriYagami demiş ki:Normal itemlerden Adv B çıkmaz mı ? Deneme Mod un böyle birşey söylemesi de çok garibime gitti sen görmemişsin bence.The47 demiş ki:11dg iteme adv basabilirsiniz. Normal 10dg +7 item kırarak adv elixir (b) elde edemezsiniz çünkü normal itemlerden b elixir çıkmaz. Sox 10dg +7 fb item kırarak 11dg adv (b) elde edebilirsniz
Weapon yoktu ilk attığın mesajdada ^^ ÖzürThe47 demiş ki:Birinizi normal itemden ADV B WEAPON çıktıgına dair screenshot atabilir mi?
Okumayı bilmiyorsanız okula gidin!
weapon diyorum legs de +2 var diyorlar ya sabır..
Sen benim yazdıklarımı oku başka yorumlarla karıştırma weapon var gördüm 2 sefer 500m a satıyordu eleman ikisinde de almadım. İster inan ister inanma ama sırf sen gözünle görmedin diye de yoktur diyemezsin.The47 demiş ki:Birinizi normal itemden ADV B WEAPON çıktıgına dair screenshot atabilir mi?
Okumayı bilmiyorsanız okula gidin!
weapon diyorum legs de +2 var diyorlar ya sabır..
Adv B normal weapon olmadığına dair elinde kanıt olmayan hayata at gözlükleriyle bakan deneme mod arkadaşımıza istediğiniz kadar inanabilirsiniz...The47 demiş ki:elinde kanıt olmayan arkadaşlarımıza inanıp istediginiz kadar +7 FB weapon kırmakta serbestsinizb düşüren olursa pm atsın lol.