Adam ın kafada biras vardı galibaa Hiç acımadan kestim :)
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
RaPLeX demiş ki:dmg Lv68e göre güzell
Ewt yaparıım adam bana cattı bnde kestim Kendi kasındı anlııcann xDnuk3r_tr demiş ki:yaparsın sen senden herşey beklenir
Turk_Knight demiş ki:RaPLeX demiş ki:dmg Lv68e göre güzell
Full İnt Daha Fazla Atmasını Beklerdik kahvekeyfi
Aynen 18k vuruyor hem de Armor & Glavie adam. kahvekeyfi Daha çok vurmalı.DarKKinG demiş ki:Turk_Knight demiş ki:RaPLeX demiş ki:dmg Lv68e göre güzell
Full İnt Daha Fazla Atmasını Beklerdik kahvekeyfi
Daha fazlası nası olsun olm !!!! xD
Ezik demesen tam süper olcak.nuk3r_tr demiş ki:ezük, imblue yi bile açmamış
Hayır diyemezsin kendi meselelerinizi kendi aranızda halledin burası bi forum.3. Kullanıcılar, sitedeki diğer kullanıcıları küçük düşürmemeli veya onlara hakaret etmemelidir. Kullanıcılar birbirleri rahatsız edecek davranışlarda bulunamazlar. Bir kullanıcı ile sorun olması durumunda, o kullanıcıya Özel Mesaj (Ö.M) gönderilebilir. Bu kuralın dışına çıkıldığı durumda, hakarete maruz kalan kullanıcı, durumu bir site yönetimine Ö.M yolu ile bildirmelidir. Yönetim tarafından gerekenler yapılacaktır.
Yaptılarsa özür dilettirin demiyo zaten ehuehe.nuk3r_tr demiş ki:vaay sıkı çıktın bravo
tmm bida yapmam ama özür de dilemem
Sen bana ezüq diosun ama bn senin ne ezüqlük hallerini biliyorum ...!!! :)nuk3r_tr demiş ki:ezük, imblue yi bile açmamış
nuk3r_tr demiş ki:sen birden 60+ mı oldun yoksa kasarak mı oldun bi de utanmadan ezük hallerini bilirim dio