ElazigLee demiş ki:
drotalion demiş ki:
elazıglee sana eski günlerin hatırına bir tavsiye...

aslında konunun biraz dışında ama mesela

test bölümünde ben bot açsam sürekli asdf yazan ve sürekli olarak yeni char açan (proxiler üzerinde) onlarda asdf yazsa ve en sonunda ben --> bana 10.000 mesaj göster desem, siteyi yamulturum. neden diye soracak olursan sitee kullanılan veri tabanı belli. şimdi söyleyip diğer kullanıcılara açık vermek istemediğimden. Bu veri tabanı zaten zar zor kalkıyor bu işin içinden. Ben ona 10.000 mesaj göster dersem verii tabanını yamulturum, siteyi bloke ederim. Bu yüzden bence mod lara konu silme özelliğinin acilen gelmesi gerek.
Bu dedigini yapamayacagini biliyorsun sende benim kadar..Kullandigimiz veritabani sadece goruntu itibari ile kotu gorunuyor Confused
Konu silmek kesinlikle yasaktir..Eger silinmesi gereken bir konu var ise sadece adminlerin gorebildigi coplere tasinir.

tamam forum benim forumum değil sizin forumunuz. ben uyarımı yaparım biter bu iş ^^. Elazığ kanka yapamam değil yapmam bilirsin beni. Her ne kadar abimi ban lemek pek kibar bir davranı olmasaydıda yinede biz ne hacker lık yaparız nede bize zarar vermeyen kişilere zarar veririz...

pfffffff

Aileden
drotalion demiş ki:
Kemalist demiş ki:
drotalion demiş ki:
elazıglee sana eski günlerin hatırına bir tavsiye...

aslında konunun biraz dışında ama mesela

test bölümünde ben bot açsam sürekli asdf yazan ve sürekli olarak yeni char açan (proxiler üzerinde) onlarda asdf yazsa ve en sonunda ben --> bana 10.000 mesaj göster desem, siteyi yamulturum. neden diye soracak olursan sitee kullanılan veri tabanı belli. şimdi söyleyip diğer kullanıcılara açık vermek istemediğimden. Bu veri tabanı zaten zar zor kalkıyor bu işin içinden. Ben ona 10.000 mesaj göster dersem verii tabanını yamulturum, siteyi bloke ederim. Bu yüzden bence mod lara konu silme özelliğinin acilen gelmesi gerek.
Valla Söylediklerin Benim Yararıma Olsada :mrgreen: Forumda Toplam 442746 Mesaj Var Rolling Eyes Sence 10.000 Tane Mesaj Bu Forumu Çökertebilir Mi ?
Öyle Olsaydı Asdf Topici Açılır Mıydı ? Şu Anda O Topicte 8k Mesaj Var? Öyle Olsaydı Topiclerin Çöp Kutusuna Taşınması Yerine Silinmesi Mantıklı Olmaz Mıydı Wink
anlatamadım kanka. şimdi bak asdf te isterse 150K mesaj olsun birşey olmaz. sen tıkladığın zaman sana sadece 10 mesaj gösteriyor -haklımıyım?- sonuçta bunu bizim altyapı parçalara ayırıp saklıyor, soun yok. Şimdi ben buna gidip desemki bana 150K mesajın hepsini bir sayfada göster, işte o zaman olan olur.
bizimkisi başlar bütün veri tabanının altını üstüne getirmeye. 1 inci mesaj ne zaman yazıldıdan 150K ıncı mesaj ne zaman yazıldıya kadar. anlatabildiysem ne mutlu. eğer konu hakkında sorularınız varsa öm den konuşalım çünkü public sectiondan konuşursak bazı kişiler bunu kötü emmelleri için kullanabilir...
Yahu anladim dedigini ama onu ben ancak ykp den yaparim, senin bir sayfada 150 k mesaj gormek gibi bir luksun yok.Ben dedimki 1 sayfada 14 mesaj goruksun 14 gozukur.Onu senin ayarlamn imkansiz.Ha her site gibi abidik kubidik aciklarmizin olabilir.Ama calistigimiz adamlar 2 sn lik olaylarda bile aninda kapatiyorlar.Abini ben banladim.Sebebini abine sorarsin.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Yapabilir Ama Bunun Bizim DB Mizle Bir Alakası Olmaz Rolling Eyes Lakin 10 k Mesaj Değilde En Fazla 50 Tane Mesaj Bir Sayfada Gösterilebiliyor Diye Biliyorum...

Kaldıki 10 K Mesajını Tek Sayfada Gösterse Bile Var Olan Bir Mesajı Sadece Sunduğu İçin Dbyle Hiç Bir Alakası Yok Rolling Eyes

Sadece 10 K Mesaj Dbde Yer Kaplar Onun Kapladığı Yerde 1000 de 1...

2 Char Açma - Ücretsiz Botlar - Otomatik Giriş ve Çözümleri Bu Bölümde konuyu açman Biraz Saçma olmuş.. Tartışma Bölümüne taşınıyor..Ordan devam.. Arrow

Yukarı Alt