Ya Brolarım
Benim zaten charım var ama bnm suan bulundugum guildden cıkamıyorum yardım edin 3 gün gircek :lol 

![]() |
Öyledir çoğalıyoruz guildimiz büyüyorTrezeguet demiş ki:Tam chara girersem 64 olucam yazıcaktımki girdi heheuğurlu topic ^^
Bir üyelik bulsam bende geleceğimAbsence demiş ki:Öyledir çoğalıyoruz guildimiz büyüyorTrezeguet demiş ki:Tam chara girersem 64 olucam yazıcaktımki girdi heheuğurlu topic ^^
Psm at
![]()
Aynen bende görüyorum sürekliTrezeguet demiş ki:Dün gördüm ExtraLooB diye bir guild o kimin yahu?
Master'in adı osuranboga geçen gün gördüm.Adith demiş ki:Aynen bende görüyorum sürekliTrezeguet demiş ki:Dün gördüm ExtraLooB diye bir guild o kimin yahu?Aynen kim acaba merak ettim
![]()
Konuştum yönetimden biri falan değilTrezeguet demiş ki:Dün gördüm ExtraLooB diye bir guild o kimin yahu?
Hahahaah gülmekten yarildimPrisoners demiş ki:Master'in adı osuranboga geçen gün gördüm.Adith demiş ki:Aynen bende görüyorum sürekliTrezeguet demiş ki:Dün gördüm ExtraLooB diye bir guild o kimin yahu?Aynen kim acaba merak ettim
![]()
![]()
Pm'ini aldim,bu gece online olursaniz ordayim.Absence demiş ki:Konuştum yönetimden biri falan değilTrezeguet demiş ki:Dün gördüm ExtraLooB diye bir guild o kimin yahu?![]()