OneEyedJack demiş ki:Gittim, fekat hiç hoşafıma gitmedi, gora daha hoş geldi bana.
WTF!Friendly` demiş ki:OneEyedJack demiş ki:Gittim, fekat hiç hoşafıma gitmedi, gora daha hoş geldi bana.
What The ...![]()
SnapJR demiş ki:2 hafta içerisinde 4 film'e gittim
-ıssız adam
-arog
-muro
-osm.cumhuriyeti
yukarıdan aşağıya beğendiklerim ıssız adam tek kelime ile harikaydı artık hayata daha bir güzel bakıyorum![]()
![]()
Komedi Sanıyordum Onu :| Fragmanlarda Komedi Gibi GözüküyorduFriendly` demiş ki:Sonunda ağladık diyo bizim arkadaşlar..
90 level charım soyuldu , kafa dağıtmaya gittimFriendly` demiş ki:Para Bol Galiba![]()
bu saydığım filmler arasında bence en kötüsüydü sakın gitme derimFre3sTyLe demiş ki:SnapJR demiş ki:2 hafta içerisinde 4 film'e gittim
-ıssız adam
-arog
-muro
-osm.cumhuriyeti
yukarıdan aşağıya beğendiklerim ıssız adam tek kelime ile harikaydı artık hayata daha bir güzel bakıyorum![]()
![]()
Bende Osmanlı Cumhuriyetine Gideceğim...Sence Gitmelimiyim ??? Nasıl Buldun Osm. Cumhuriyetini ???![]()
![]()
2. yarının ortalarına kadar komedi sonrasında hüzüne döküyorlar işi :|Fre3sTyLe demiş ki:Komedi Sanıyordum Onu :| Fragmanlarda Komedi Gibi GözüküyorduFriendly` demiş ki:Sonunda ağladık diyo bizim arkadaşlar..![]()
Arog 7/10eonder87 demiş ki:on numara komedi... gülmekten karnıma agrılar girdi...