Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
A-DATA SH02: Harici depolamada moda rüzgarı


Bellek ürünleri alanında en büyük üreticilerden biri olan A-DATA, bir süredir sabit disk temelli harici depolama ürünleri de üretiyor. Firma bu ürünlerde dış tasarıma özellikle önem vererek kendini rakiplerinden ayırmayı amaçlıyor.

A-DATA'nın dış tasarımına özel bir önem verdiği harici disklerinden birisi de yeni duyurulan SH02 serisi. Firma, USB 2.0 bağlantısı üzerinden çalışan ve 2.5" formunda sabit disk kullanan bu serinin 500 GB'a kadar kapasitelerde modellerini hazırlamış. Serinin en büyük özelliğiyse, 3 farklı renk ve görünüşe sahip modellerle gelmesi. Firma ürünü siyah, beyaz ve pembe renklerde üretmiş ve her renge kendine özel bir desen uygulamış. Firmanın yayınladığı basın bülteninde disklerin dış yüzeyini hazırlamakta kullanılan IMF (In-Mold Foil) kaplama teknolojisinin aynı zamanda çizilme ve lekelenmeye karşı da dayanıklı olduğu belirtilmiş.

A-DATA, disklerle birlikte HDDtoGO ve OStoGO yazılımlarının tam sürümlerini ve Norton Internet Security 2010 paketinin 60 günlük deneme sürümünü sunuyor. Disklerin garanti süresi 3 yıl olarak belirtilmiş.


 
Yukarı Alt