Kai

olduser
Kayıt
4 Ekim 2008
Mesajlar
4.926
Beğeniler
0
Şehir
İstanbul
ECSRO private serverinda şu anda max level 90. Elbise ve silahlarda İSRO'dan bir farklılık yok. Peki 9D elbiselerle yani 90 Levelde hangi karakter sağlam olur?

90 level gibi bir özelliğe sahip olması ECSRO'nun güzel bir yanı.Fakat 9D silahlarla 60-70 arası skilleri kullanmak biraz ****** ve saçma geliyor. Nedenmi dersiniz?


90 levelde yeni skillere sahip olan bir Full STR Glavier Roc dağındaki Rocky isimli canavarı çok rahat kesebilir.
Peki Şimdi Kesemiyormusunuz? Kesebiliyorsunuz tabiki ama 3-4 skil tekrar ederek.


Sonuç olarak 60-70 Level arası skilleri kullanarak hangi karakterin ECSRO'da iyi olacağını size buildleri açıklayarak anlatmak istiyorum.


Full int nuker (spear):
Şunu diyebilirimki ECSRO'da PVP'de en kullanışsız ve en dayanıksız karakter yapılandırması. Oyunda sadece hızlı kasmak ve
taxi yapmak için iyi olabilir.O nedenle PVP fazla takılmayacak arkadaşlara tavsiye ediyorum.



Nasıl Bir Yapılandırma?
Heuksal 70 Cold 70 Light 70 Fire 90
El Imbue: Fire
Heuksal passive: Max

Arkadaşlarım bu yapılandırmada neden Fire 90 diyeceklerdir?


Sebebi Şudur:
Heuksal Mastery 70 levelden sonra hiç bir işinize yaramayacaktır. Heuksal 90 yaparsanız.. 70'e göre %20 glavie skillerinde bir damage artışı hissedersiniz. Fakat siz nukelerle kasıp, PVP yapmadığınız için heuksal skillerini kullanmadığınız için Heuksalda %20 artış gereksiz.

Fakat Fire 90 yaptığınızda 70 LVL mastery'e göre Heuksal gibi %20 damage artışı hissedeceksiniz. El imbuenizde fire olduğuna göre %20lik bir güç artışı küçümsencek değil?



Nerden Geliyor Bu %20?
Aslında %20 değil. Her masterynin levelini upladığınızda %1 oranında bir artış olur o masterynin gücünde.
Mesela S harfinden Force kısmında Fire'yi açın. Ve level up ettiğiniz kısmın sol tarafında Ateş simgesini göreceksiniz.Ateş simgesinin üstüne geldiğinizde %1 Fire damage increase yazıyordu hatırladığım kadarıyla oyunda olmadığım için tamamını belirtemiyorum. Yani 70 level fire masteryi 90 yaptığınızda 90-70=20% bir artış elde edeceksiniz.



Full int nuker (Sword/Shield):
Spear Nuker'e göre en azından daha kullanışlı bir karakter. Az bir canla savunmaya (shield) sahip olması Spear kullanan karaktere göre bir avantaj. BR 16 (önerim 18) bir kalkan ile PVP'de etkili olabilirsiniz.


Neden Sword/Shield Seçmeliyim?
S/S nuker bir karakter oynamak ve PVPde aktif olmak isteyen oyuncular için çok idealdir. Shield sayesinde iyi bir phy&mag defans, spear gibi savunmasız olmaması güzel bir yönü. Spear'ın daha fazla vurmasındaki sebep sword'tan +1 değerinde daha fazla damage sahip olması. Şöyleki 32+1 lv spear= 32 lv sword.


Nasıl Bir Yapılandırma?
Fire:90 Light:80 Cold:70 Heusaksal:60
El imbue: Fire

Light 80 > Parry Ratio artışı için
Cold 70 > Buzdaki fiziksel defans için
Heuksal 60 > Can Artışı için

Full STR Archer:

Geldik Unique avcısı karakterimize. Bow karakterler iSRO kadar burda kullanışlı değil. Yeni skillerimiz yok. Ayrıca 31 levelde açılan Anti-Strong skilimizi kullanırken 4 sn bekliyoruz. Bu çok büyük bir dezavantaj. Bowların seri olması gerekir. 4 saniye içerisinde 5 levelde açılan crit manyağı skilimiz sonrasında 25'te açılan alan vuran bomba skilimiz ve arkasından 4lü ok kombosunu kullanabiliriz. Bu nedenle 31deki skilimizi Giant ve Unique hariç kullanmayın. özellikle pvpde..
Neden derseniz siz o sarı oku kullanana kadar nuker iki tane skilini geçirmiş olabilir veya glavier size sahip olduğu iki tane stun skilini kullanarak yaptığı Stun ile skilinizi iptal edebilir.Blader ise sahip olduğu iki tane knock downu kullanarak sizi yere yapıştırabilir.O nedenle kullanmıyoruz

85 levelde Shaitan kesmek istermisiniz?
Evet doğru duydunuz. İmkansız değil tabiki. Uzaktan vurma yeteneğiniz ile elitelerin arasına girmeden şeytana vur kaç yaparak hiç ölmeden taktikleriniz sayesinde shaitanı kesebilirsiniz. Bunu bir nukerin veya glavierin yapması mümkün değildir. Ki şu anda 90 level bir glavierim. Shatini kesemiyorum. Bunun sebebi eliteler çıktığında kaçıcak süreyi bulamıyorum.Phantom bas diyeceksiniz.Phantom sizi bir noktaya taşımak için skili kullandıktan sonra 2-3 sn bir bekleme yapıyor ki bu ölmeme yetiyor O nedenle bowcuların böyle bir avantajı var.




PVP'de Bowman
Tam bir nuker katili olacaksınız.Nukerlere kolay kolay yatçağınızı sanmıyorum. 49 levelde açılan crit'de oha dedirten skilimiz var. Bowman olduğunuzda sadece crit ile öldürebilirsin sözlerine şimdiden alışın


Nasıl Bir Yapılandırma
Fire: 70 Cold: 70 Light: 70 Pacheon: 90
imbue: Fire



NOT: Karakter yapılandırmalarının belirtilen nitelik, güç ve pvp hakkındaki tüm yazdıklarım eşit itemler düşünülerek yazılmıştır.

Sahip olduğunuz yanlış düşünce: Nuker öyle kolay kolay yatarmı. Elime alırım +7 bir silah. üstümdeki elbiseler full +5 ve str hiç bir şey olmaz kral olurum.

İşte bu düşünce yanlıştır. Sebebi.. Sahip olduğunuz +7 swordun yada spearın vede +5 elbiselerin, karşı yapılandırmada olduğunu düşündüğünüzde nukerlerin ezik kalacağı kesindir.
 
Kayıt
30 Ocak 2008
Mesajlar
993
Beğeniler
0
çok güzel bir paylasım olmus.gercekten çok fazla yardımcı oldun bizlere..Nuker S/S charımı nasıl yapılandırsam diye düşünürken bu yazıları görünce kararımı vermiş oldum :D Teşekkürler.
 
Kayıt
5 Ağustos 2008
Mesajlar
5.585
Beğeniler
0
Konu alıntı alt köşeye ''alıntı'' diye eklersen sevinirim :wink1:
 
Kayıt
6 Haziran 2009
Mesajlar
8
Beğeniler
0
tavsıyem 85 +5 bow 90 lv pac ım var ama saglam bı nuker bana tek atıor ustumdekıler ff +5
buna tavsıyen nedır acaba ?
 
Kayıt
6 Haziran 2009
Mesajlar
8
Beğeniler
0
tavsıyem 85 +5 bow 90 lv pac ım var ama saglam bı nuker bana tek atıor ustumdekıler ff +5
buna tavsıyen nedır acaba ?
 
Yukarı Alt